Hold på formerne med Swiss Diet | Travel Junkie

Hold på formerne med Swiss Diet

swiss diet

Dem der følger med her, ved at jeg har prøvet diverse ting for at holde kiloene på et acceptabelt plan. Jeg er ikke tyk, men jeg er altså heller ikke helt slank. Jeg ved faktisk ikke rigtigt hvad man skal kalde det jeg er.

Lever i perioder rigtig sundt, og jeg er ikke bleg for at køre noget detox eller en suppekur for den sags skyld. Det er bare mega svært at overholde med alle mine rejseaktiviteter. Det er faktisk helt umuligt og jeg har længe spekuleret på hvad jeg skulle gøre. Derfor var jeg mere end almindeligt interesseret da jeg hørte om Swiss Diet. Der er mange grunde til at jeg synes det her produkt er godt.

Det vigtigste for mig er at jeg kan spise almindelige måltider. Lige nu er jeg f.eks i Vietnam og her nytter det ikke noget at skulle spise en bestemt slags mad. Alle måltider de sidste 7 dage har været bestemt af andre og der har været mange retter både til frokost og til aften så her har Swiss Diet virkelig været perfekt.
Swiss Diet er til dig der gerne vil tabe dig, eller dig der gerne vil holde vægten hvor den er men har en rygrad ligesom min ;-). Man kan f. eks også bruge den under en 5:2 diæt. Det er jo så moderne det der faste. Udover at man kan spise almindelig sund mad er det nærmest endnu vigtigere ( for mig i hvert fald ) at man bare lige har det med i tasken. Der er til 1 dage ( 3 måltider ) i sådan en lille pakke her.

swiss diet vægttabswiss4

Hvordan fungerer det så?

Du tager den lille gel 3 gange om dagen. Omkring 30 minutter før et måltid. Du tager den med 2 store glas vand. Det der sker er at når geleén  – som i øvrigt smager af bær  – kommer i kontakt med vandet svulmer den op og giver dig en følelse af mæthed. Dvs. man kan altså ikke spise så meget som man plejer. Alt andet lige vil det jo give et vægttab. Med mindre det er flødekarameller man fylder maven med ;-). Til de interesserede skal jeg lige nævne at der er 14 kcal i sådan en brev. Jeg har taget det på hele turen og de dage hvor jeg har sprunget et måltid over er det gået fint og uden følelse af sult. Det der med at springe et måltid over er ikke noget jeg har gjort med vilje men jeg har været mega træt og har altså byttet en halv times søvn for et blødkogt æg  2 af dagene.

Jeg er 100% sikker på at ingen har lagt mærke til at jeg har taget spist denne gel. Jeg har gjort det fuldt offentligt ved borde med op til 12 mennekser. Ingen har sagt noget. Nu ved jeg jo ikke om det har noget at gøre med den fine rene indpakning og det har lignet en daglig rutine. Og jeg har spist det i bussen. Det eneste det kræver for at virke er jo vand og jeg har bare drukket sådan en halv liters flaske. Selv i min lille aftentaske har jeg haft det med og det fylder jo intet.

swiss4

Jeg har taget det siden Tirsdag morgen så dvs. i morgen har jeg taget det en uge. Jeg går op i fitnesscenteret her på hotellet og vejer mig. I får en update om 14 dage. En ting er jo at det har hjulpet mig til ikke at gå amok her på Vietnamturen men det skal jo også prøves i hjemlige omgivelser ( alså de omgivelser med en meget slikspisende familie ved i nok). Wish me luck.

swiss3

Her til aften kunne jeg for første gang i lang tid selv bestemme hvad jeg skulle spise. Så det blev japansk selvom jeg er i Vietnam. Og det passede faktisk med at der lige gik 30 minutter fra jeg ankom til jeg fik min mad. Vandet fik jeg jo med det samme.

Lige nu er der introtilbud på en pakke til 28 dage til kun 599,-. Det koster normalt 899,-. Du finder det lige her.

Sponsoreret indlæg

Related Posts
Imeeden Tan Optimizer 1

Discussion about this post

  1. Malene siger:

    Jeg ved godt hvad man skal kalde dig: Pisse lækker og mega flot pige!!! Du har absolut babe-factor!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *