Krøller eller ej... - Travel Junkie

Krøller eller ej…

Folks kommentarer når de ser og møder min datter Josephine første gang, er tit og ofte ” Ih sikke noget fantastisk hår. Jeg er også helt vild med og mega misundelig, da mit eget er sådan typisk skandinavisk fint ( vi bruger ikke ordet tyndt vel). Det er bare sådan, at når man har sådan et krøllet hår er det sjældent man selv synes det er top fedt i hvert fald ikke 365 dage om året.
Hold op hvor var det svært at styre da hun var lille. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har måtte klippe det, især på ferier fordi hun hoppede op og ned af poolen. Nu har hun heldigvis selv helt styr på at ordne sit hår
Hvis jeg spørger Josephine, hvilke 3 ting hun ville pakke til en øde ø, er det nok hendes telefon, en pose snacks og hendes fladjern. Eller det plejede det i hvert fald at være. Nu har hun nemlig fået en glattebørste. Der har været virkelig mange af dem på markedet, og vi har ikke rigtigt ku finde ud af om det var noget pjat eller om det rent faktisk ville virke i sådan et stort håt. Udfordringen har været  at skulle Josephines hår glattes tog  det i hvert fald en times tid… suk.
Så det var lidt spændende, da vi satte stikket i og skulle prøve glattebørsten.
– Den virker utrolig godt på længderne
– Det går meget hurtigere en med et glattejern
– Og vigtigst hun kan gøre det selv ( THANK YOU DAFNI).
Det eneste sted der er lidt svært,  er helt inde ved hovedbunden.
brush
skaermbillede-2016-11-26-kl-09-11-22

Det er lidt lettere at styre når det er glat, også selvom det skal altid sættes op.

img_3112

Den keramiske glattebørste er fra Dafni og du kan købe den diverse steder på nettet, og jeg ved de har den i Magasin. Det skulle være den bedste på markedet. Man kan få en masse andre på batterier. Det her fungerer  jo ligesom et krølle og et glattejern med ledning og det hele.

dafni1

 

 

P.S Husk at bruge et varmebeskyttende produkt til håret. Vi brugte  Davines ” This is a relaxing moisturizing fluid”.
1076_default_l
Læs om mine yndlings travelsizes fra davines her.

 

Related Posts
Imeeden Tan Optimizer 1

2 Discussion to this post

  1. Safa siger:

    Synes hendes krøller er så smukke. Det er også flot glat. Har hun prøvet at kigge på the curly girl method? Det går håret så blødt og medgørligt og får rigtig krøllerne til at “poppe”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *