Swiss Clinic - Skin Renewal - Travel Junkie

Swiss Clinic – Skin Renewal

Alderen trykker altid lidt hårdere hos mig, jo tættere jeg kommer på min fødselsdag, og jeg ser lige pludselig alle de fine linjer og de ting jeg synes hænger lidt meget mere end ellers. Det sker hvert år men i år har jeg besluttet at komme det lidt i forkøbet og ikke gå og drømme om facelifts og den slags ekstremer. Jeg vil prøve at se hvad jeg kan gøre selv.
I sommeren var jeg jo på besøg hos Swiss Clinic i Stockholm og fik fortalt om deres effektive Skin Renewal som jeg straks var klar til at prøve. Især fordi denne behandling gør ALT det jeg har behov for på én gang. Behandler rynker og ar, strammer huden op og giver ny glød… What´s not to like?  Og det allerbedste for mig er at det er en behandling jeg kan tage med mig. Det er kun 2 ekstra ting jeg skal pakke i toilettasken og det gør jeg gerne for juicy skin.Jeg udfører behandlingen om aftenen fordi man godt kan få et let rødmen i huden.

Det er easy peasy man gør følgende :

-Rens huden og kør derefter skin roller frem og tilbage på huden i forskellige retninger. Min indre OCD gør jo at jeg gør det i et bestemt mønster og rækkefølge, men det behøver man ikke det er bigtigst at man får kørt den rundt forskellige steder i ansigter.
Swiss
-Når du har brugt rolleren i hele ansigtet smører du den lækre serum på. Man kan seriøst mærke hvordan den virker meget bedre nu hvor huden “står åben” og virkelig kan tage i mod.

-Rens rolleren med desificerende spray ( Kan købes her ).
IMG_3447

-Gentag behandlingen i 5 -7 dage og lad derefter huden hvile i mindst ligeså lang tid.

Jeg har brugt den i 5 dage nu og ikke fortalt det til nogen. Men igår sagde min kæreste at jeg så solbrændt ud og frisk ud og om hvornår jeg havde haft tid til at solbade…. Jeg har slet ikke været i solen men kan som det første se at min hud har fået en anden glød. Step 1 mod yngre hud accomplished 😉 Så kan jeg roligt holde fødselsdag og fortsætte behandlingen bagefter. Jeg har brug for noget jeg kan tage med på alle de rejser jeg er på men også noget jeg kan gøre selv derhjemme. Og som ikke kræver en date med en kosmetolog der er både dyr og måske  også er svær at presse ind lige når det passer mig. J

Måske har du hørt om denne behandling fra Swiss Clinic før ? Det havde jeg faktisk, men der er sket lidt nyt. Den er blevet nylanceret med en upgraderet og meget effektiv serum der indeholder alle de aktive ingredienser som bruges for bedre sårheling efter operation .
Du kan købe den online hos Swiss Clinic her for 820,- DET synes jeg faktisk er ok billigt og igen den frihed man får til at gøre det præcis når man vil kan ikke engang prissættes. Jeg glæder mig til at vise jer resultatet efter et par behandlinger.
Og forresten man kan sagtens købe Skinrolleren alene for 360,- MEN jeg tror det er kombinationen af de to ting der giver det bedste resultat.

ANNONCE

Related Posts
Imeeden Tan Optimizer 1

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *