Ask Travel Junkie - How to spend Christmas eve in Copenhagen - Travel Junkie

Ask Travel Junkie – How to spend Christmas eve in Copenhagen

Jeg har i denne uge fået ret mange forespørgsler på Ask Travel Junkie så det bliver lige delt op i et par indlæg da spørgsmålene ikke rigtigt har noget med hinanden at gøre. Det er blevet mere og mere populært at spise ude juleaften. Især for familier uden børn og hvor man måske ikke er så mange samlet. For nogle lyder det helt forkert – for selvfølgelig skal man da holde jul hjemme. Jeg ville selv aller helst sidde på en tropisk ø og drikke drinks i solen.

Hvor spiser man henne juleaften, hvis man har gæster fra USA og vil ud at spise?

Jeg anbefaler at finde et lækkert hotel, da de som regel gør meget ud af at deres gæster har en hyggelig aften. Man kan sagtens “nøjes” med at  booke restauranten og så gå hjem bagefter og åbne gaver og spise julegodter. Hvis det var mig der skulle holde jul uden børn ville jeg booke mig ind på D`Angleterre og hygge mig i deres spa med deres pre christmas pampering  hele dagen d. 24 december. Klæde mig på og spise i Restauranten om aftenen – derefter gå i baren og drikke drinks og så eller bare kollapse på værelset. Tror også Jan ville være ok med den ide men børnene ville nok ikke synes det var så fedt. På trods af deres teenagegen er de trods alt stadig børn den aften hvert år.

dangleterre
Min top 3
D´Angleterre
Restaurant Nimb
Frederiksminde Kro
Og det er ligemeget om mine gæster er fra Usa, Italien eller Nørresundby. Der er selvfølgelig den lille ting at de i udlandet tit holder julen d. 25 december  MEN hey så tager vi da bare runden én gang mere.

 

 

 

Related Posts

Discussion about this post

  1. mormormedstiletter.dk siger:

    Vi er SÅ enige! På flyet sydpå, ud i solen, frem med drinks og så er det JUL!!
    ‘Super gode forslag du bringer i dette indlæg. Selv rejser jeg og Kaptajnen til Malaga den 17. og bliver der i 3 uger, indtil julestøvet helt har lagt sig;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *