Charter eller ej? - Travel Junkie

Charter eller ej?

En pressemeddelelse fra Spies rejser fortæller at 10.000 flere tog på Charterrejser i 2015.

RID (Rejsearrangører i Danmark) solgte tilsammen sidste år 993.195 rejser – en stigning på 10.099 rejser i forhold til 2014. Det er egentligt overraskende for mig, som har været én af dem, der har forudsagt charterrejsens snarlige død.
For mig har det været noget med, at alt var så forudbestemt, og at jeg hader at turen til hotellet i bussen. Hvor man lige skal forbi 20 forskellige hoteller før man kommer til sit eget hotel – forfærdeligt. Og jeg vil have muligheden for at flytte hotel, hvis jeg er utilfreds. Jeg er vokset op med sætningen:  “Det er lige meget med hotelværelset. Vi skal alligevel kun sove der”. Jeg gider ikke, vil ikke, kan ikke overskue den sætning mere. For mig er det ligeså vigtigt at bo lækkert, med alle de faciliteter jeg synes hører til en dejlig ferie. Jeg vil skyde på at jeg tilbringer halvedelen af mine ferietimer på værelset, det kan godt være jeg sover 8 ud af 12 …men stadig. Det SKAL bare være i orden!!

Jeg elsker at planlægge rejser, og min familie er nogen gange ved at få spat. I Sommeren 2013  skiftede vi hotel  på Mallorca 4 gange. De 3 var planlagte, men ét af de hoteller jeg havde booket på forhånd levede bestemt ikke op til forventningerne, og vi blev der kun én enkelt nat.
Igen er jeg vokset opdraget til at man ikke skal være til besvær, MEN den del er jeg kommet henover. Hvis jeg har betalt penge for noget og i visse tilfælde mange penge, så skal det være i orden.
Siden den famøse ferie, kigger Jan eller pigerne lige på mig for at se om et hotelværelse er godkendt. De gider nemlig ikke pakke deres ting ud, hvis de alligevel skal pakkes tilbage igen.

Nogle af de hoteller vi selv har fundet via andre blogs eller på egen hånd de sidste år, kan faktisk nogen gange bookes via rejseselskaber som Spies eller Star Tour, og jeg har prøvet at sammenligne priser. For at se hvad der bedst kan betale sig.

Her er 2 eksempler på hoteller jeg har boet på, og kan give gode anbefalinger på.

Mallorca Hotel ME MALLORCA
MED SPIES  – 2 voksne 8 dage
Værelse med havudsigt og m/morgenmad
Afgang 10 Maj – Pris   16198,-
Link til rejsen hos Spies finder du her

BOOK DIREKTE  fly + Hotel 2 voksne 8 dage
Værelse med havudsigt og m/morgenmad
Norweigan  10 maj – Pris 4222,-
ME MALLORCA direkte –  Pris  7605,-

Link til hotellet finder du her
I alt   11827,-

Besparelse ved at booke direkte 4371 ,-

 

Disse priser er uden for højsæsonen og det bliver en del dyrere i sommerferien

memallaorca

 

Tenerife Hotel GRAN PALACIO DE ISORA
StarTour  – 2 voksne 8 dage m/helpension
( Der er ikke andre restauranter i miles omkreds end dem på hotellet derfor kan helpension sagtens betale sig, og der er mange gode lækremuligheder at vælge imellem 7 restauranter).
Afgang 1 marts – pris 22066,-
Du finder link til rejsen med Star Tour her

BOOK DIREKTE   fly + hotel 2 voksne 8 dage med helpension
Fly Norweigan 1 marts 6622,
Gran Palacio de Isora direkte 19807,-

Du finder link til hotellet direkte her

Besparelse ved at booke gennem StarTour 4363,-

Tenerife1

Konklusionen må være at har man en ide om hvor man vil bo, kan man undersøge om der findes en chartertur dertil og  sammenligne priserne og se om det kan betale sig at booke selv.

P.S Kigger du på ME MALLORCA en af de første weekenden i maj – Så ses vi 😉

 

 

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *