Jul under varmere himmelstrøg - Travel Junkie

Jul under varmere himmelstrøg

Det er med tungt sind at jeg har måtte takke nej til en tur til Maderiai december måned. Den portugisiske ø har længe stået på min ønskeliste. Det eneste sted jeg har været i Portugal er Algarve, og det var en arbejdstur hvor jeg ikke nåede at se meget andet en den boksearena hvor vi arbejdede, og nej jeg var ikke nummerpige men kommentator for Eurosport for at det ikke skal være løgn. Jeg blev godt nok ikke booket igen der var vist noget knas med at huske navne på fighterne …. hmm. Anyway jeg har længe gerne villet til Maderia og især i december, da jeg har fået fortalt at de juler helt vildt. Jeg elsker jul, men er ikke så pjattet med kulde. Så hvad ville være mere optimalt end jul et varmt sted?
Udover det er det også et sted kendt for deres gastronomi og vine ( blomme i Maderia kender vi jo alle ). Om det er besøget på Aqua Natura eller besøget på Maderia Wine Lodge jeg ærger mig mest over at gå glip af ved jeg ikke,  men i hvert fald  ØV ØV ØV. Jeg ved godt at jeg rejser meget og man kan ikke det hele men lige den her invitation var bare yderst ærgeligt at måtte sige nej til… Next time

9

Nu vi taler om jul varme steder, skal Dubai også lige nævnes. Der har jeg lige været og man skal ikke tro at fordi det er en Emirat bliver der ikke julet… Jo jo de store hotelkæder samt stormagasiner er med på den kristne jul. Så kan vi diskutere om det er en pengemaskine osv osv men jeg synes nu det er sjovt at der hænger julelys i palmerne og det er jo hvad man gør det til. Skulle jeg holde jul i Dubai ville jeg nok vælge at bo på et af hotellerne ved Mall of Emirates Kempinksi eller Sheraton. Sidstnævnte besøgte jeg under mit sidste besøg og der var vildt lækkert og pool på taget og det er slet ikke umuligt at vejret er til en svømmetur. Skulle man have lyst til et lidt mindre shoppingmall og noget helt andet mad kan jeg anbefale at tage en tur til Deira – Den gamle del af Dubai. Mange undgår det fordi det er et Dubai der er langt fra det vi forbinder med stedet. Men der bor mange lokale og området er især præget af indere og Indisk kultur.
Personligt havde jeg kun gode oplevelser der. Bla kan du shoppe i gode butikker i Galleria Mall og jeg vil gerne komme med en helt særlig anbefaling af en lille japansk restarant Atisuto. helt fantastsik mad og betjening og ikke mindst meget prisvenligt. Om få måneder åbner de også en afdeling i den mere mondæne del af Dubai Jumeriah.

img_4705

 

 

 

 

 

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *