Next trip Marocco - Atlas mountains - Travel Junkie

Next trip Marocco – Atlas mountains

Lørdag morgen går turen til Marokko. Først til Marrakech og derefter til Atlas bjergene. Jeg er spændt på turen af mange årsager. Jeg har aldrig været i Marokko og slet ikke på den friluftsagtige måde som jo umiddelbart ikke er mig. Jeg fik dog blod på tanden efter Slovenien efter alle vores udendørs aktiviteter,  og er ikke mere så bange for en aktiv ferie med våde fødder og til tider temmelig fedtet hår 😉

Lige nu er mit største issue udstyr, og udtrykket “Man skal aldrig gå ned på udstyr” er mere gældende end normalt. Så jeg skal vist ud og have fat i noget vandretøj/sko. Faktisk er jeg lidt i tvivl om temperaturen. Jeg tænker der godt kan være køligt. Flot ser det i hvert fald ud.

9_shutterstock_147584120-7c378b0f5f

Jeg drømmer jo om at komme til sådan en berber landsby og købe et fint tæppe med hjem. I teorien er det jo en smuk tanke men måske det bliver tungt sådan at bære rundt på.
Nå men vandresko, solcreme og miniapoteket er i hvert fald fundet frem så jeg mangler bare resten.
Der er mange aktiviteter på programmet. Vandreture, lokale markeder, madlavningskurser og hammam. Jeg er spændt på det.
En anden ting jeg også godt kan være lidt spændt på er wifi forbindelsen, MEN jeg håber og tror at med en lokalt simkort til data kommer det til at gå fint.
stock-photo-35913998

 

 

 

 

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *