Skal du med på Yoga Retreat? - Travel Junkie

Skal du med på Yoga Retreat?

I 2015 besøgte jeg selv Shanti Som et par gange – begge gange alene. Jeg havde længe villet finde et retreat, hvor jeg kunne gøre lige hvad jeg havde lyst til, og være tilpas med at være alene. Jeg er gået langt uden om sådan nogle fælles retreats hvor man ( ok nu ovedriver jeg lidt) sidder i lilla tøj og fletter tæer mens man bare dyrker yoga i fællesskab 😉 Alle der kender mig var sådan lidt overraskede over at sådan et yoga retreat var noget for mig. Det kan jeg godt forstå, MEN mine ophold på Shanti Som har været alt andet end det jeg frygtede.
Du kan læse mine indlæg om mit besøg i september  her  Shanti Som part 1 og her  Shanti Som part 2

Shanti Som er ud over at være et yoga retreat et wellbeing retreat dvs. du kan sammensætte dit ophold lige som du ønsker det. Du kan detoxe nogen dage. Du kan køre et weightloss program, og du kan få et yogaretreat eller også bare et wellbeingretreat hvor du passer og plejer dig selv. Mit første retreat var ren yoga. En uge med yoga 2 gange dagligt og en specielt sammensat menu ( af virkelig lækker mad) mit andet besøg var wellbeing, fostået på den måde at jeg havde sagt at jeg gerne ville prøve lidt af det hele. jeg dyrkede yoga nogen dage. Jeg var på vandreture ( med Javier … en anden historie) og jeg fik en masse skønhedsbehandlinger. Og det var egentligt meget mere mig.

For et par uger siden luftede jeg tanken overfor Shanti Som om at arrangere noget for alle dem jeg kender der har vist interesse i de ophold. Flere har sagt at jeg skal sige til næste gang jeg skal afsted OG det skal jeg i uge 20. Jeg rejser Pinsemandag ( skal lige en tur til mallorca inden – der skal jo være noget der skal renses ud ) og bliver der til mandagen efter. Og Shanti Som var klar på at give nogle rabatter og sammensætte nogle fantastiske dage sammen med mig. SÅ hvis nogen derude tænker:

– Jeg gad godt prøve sådan noget, men kan ikke helt overskue det alene, men gider heller ikke føle mig tvunget til at lave noget bestemt sammen med andre.
– jeg trænger til at gøre noget godt for mig selv.
– jeg synes et er synd for Travel Junkie at hun skal sidde der alene og drikke vin.
Så skulle du måske tage med 🙂

Områderne er lækre. Maden er lækker. Yogaen er for ALLE, solen skinner og tempraturen er perfekt på det tidspunkt. Man kan passe sig selv eller være sammen med andre. Vi har desværre ikke hele retreatet for os selv. Jeg er der, og vil prøve at være sådan en der socialiserer og arrangerer og hjælper folk med det de gerne vil om de er der 3,5 eller 7 dage.

Jeg gør det, fordi jeg gerne vil prøve at arrangere sådan nogle ture. Så jeg tjener ikke på det, betalingen klarer i selv med retreatet osv. Så det er altså blot et tilbud om at kommet et lækkert sted hen til en god pris og med mig som hjælpende guide 🙂

Hvis du er interesseret i detajler om turen så skriv til marianne@traveljunkie.dk. Så kommer du på den liste hvor jeg lige sender nogle flere informationer omkring turen. Altså ingen tilmelding – blot mere info.

 

         

 

 

 

 

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *