Den store dag... - Travel Junkie

Den store dag…

konfirmation bistro royal

Så blev Josephine konfirmeret og det hele er overstået. Jeg er lettet, træt, glad og meget taknemmelig. Vi har en fantastisk familie, som alle var med til at give Josephine en uforglemmelig dag. Og vi var heldige med det hele. Vejret var godt, folk var glade og der var god mad og vin samt gode, kærlige og festlige taler. Jeg sørgede for at få min skudt af med det sammen, så jeg derefter kunne slappe af og nyde festen.
Derefter var det Far der var på. Efter ham overraskede “papfar” Jan os alle ved at holde tale til Josephine. Han er ellers ikke til den slags. Også “papmor” Anastasia var på banen med en sjov historie om hvordan hun egentligt forelskede sig i Josephine før hendes far ;-). Så var det de skøre fastre, og derefter blev det vennerne der slog sig løs. Jeg er sgu ret imponeret over deres måde at udtrykke sig på. De stiller sig sgu bare op og hælder alle følelserne ud over både konfirmand og forældre – ret vildt! Der blev tudet en del under alle talerne. Jeg selv holdt mine egne tårer tilbage til min store overraskelse. Jeg plejer altid at flæbe mens jeg holder tale, men jeg tror det var træthed der gjorde det. Plus at jeg for en gangs skyld havde forberedt mig. Slagets gang blev styret under min søster Mettes kyndige hånd. Hun var født til rollen som toastmaster. Der skal også lige lyde en kæmpe tak til Bistro Royal for at lægge rammer til og kokkerere. Det kan sagtens anbefales at holde selskaber her. Vi havde hele “baglokalet” for os selv og betjeneingen var sød og afslappet som altid. Du kan se selskabsmenuen her. Vi havde valgt stenbidderrogn, Boeuf og Coupe Royal til dessert. Alt var toplækkert.

 

12993626_931669766944386_178462528751220180_n
I dagens anledning er det vel passende med en OOTD 🙂
Jakke fra Tiger of Sweden, Kjole Fra Magali Pascal, Sko Isabel Marant.

Jeg kan desvæære ikke selv tage meget credit for de billeder der blev taget, men heldigvis var der mange der var flittige med kameraer  og jeg prøver at fremskaffe lidt flere, og talen skal også lige skrives ren. Jeg forestiller mig at den kan være sjov at læse om nogle år.

Tilbage sidder nu en træt og lettet mor, stadig med følelserne lidt uden på tøjet og undrer sig over hvor alle årerne blev af, og hvordan barnet blev så hurtigt voksen. Men den overskyggende følelse ovenpå denne dag er stolthed. Jeg er stolt af hende og den person hun er, stolt hele hendes/vores famile for deres rummelighed og af os selv, Hendes far og jeg, hendes papforældre fordi vi har klaret at støtte op om hende 100% i fællesskab.

 


Related Posts

Discussion about this post

  1. Anne siger:

    Tillykke med din datter! Og herligt med en skøn dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *