Goodiebox unboxing - take 1 - Travel Junkie

Goodiebox unboxing – take 1

Jeg er begyndt og abonnere på Goodiebox, og det var egentligt sådan et forsøg på at finde sjove produkter til mine rejser. Noget der er nemt at tage med. Masker, mindre cremer og især renseprodukter der kan bruges på farten. Og så bare det at blive præsenteret for et produkt man ikke lige havde set komme. Jeg  havde  kigget lidt på de tidligere boxe, og synes måske at nogle at produkterne var til “de unge”, men så tænkte jeg at 169kr om måneden da var ok billigt, hvis alle 3 piger i husstanden kunne bruge noget af det.
Den første box kom her i januar, og Josephine og jeg har lavet en lille video om produkterne. Lad mig advare på forhånd. Vi er totalt rookies og set i bakspejlet, skulle vi selvfølgelig have nævnt brands osv. Istedet for bare at sidde og diskutere tingene, MEN vi besluttede os for at gå med take one og så gøre det bedre næste gang. Mest fordi jeg har mega videoforbi, og ikke bryder mig om det. Så vi forbedrer os  næste gang. Måske også med et lidt mere flatterende lys  ( jeg er rød her og jeg går jo og tror jeg er brun) Måske en anden baggrund end vores 2 ovne. Jeg er nybegynder med det der video -siger det bare

Hvis du skulle have lyst til selv at prøve konceptet, er der mulighed for at bestille en Goodiebox og få en ekstra med gratis. Det er september boxen du får med  og den ser altså ikke dårlig ud. Du skal bare huske at skrive rabatkoden: 2FOR1GBJAN  Men det gælder kun i 2 dage d. 31 januar og 1. februar.

Du kan læse mere og bestille din Goodiebox  lige her
For en god ordens skyld vil jeg lige sige at produkterne blev fordelt på følgende måde:
Mig selv : Øjencremen fra Balance me og Nivea Face Cleaning Wipes.
Josephine: Lipgloss Look Lips, maske fra Être Belle  og hårringene fra Invinsibobble
Alberte: Primer fra Gosh og håndcreme fra Natura Siberica.
Vi kunne alle sammen godt have brugt alle tingene – måske med en enkelt undtagelse, men nu var det jo så ( må man sige desværre)  aftalen at vi skulle dele.

 

 

Related Posts

3 Discussion to this post

 1. Trine hansen siger:

  Det er da meget sødt med en autentisk video , det behøver ikke være så perfekt det hele 🙂 god dag

 2. Mette siger:

  Super video, I gør det godt begge to.
  Dejligt at du har taget Traveljunkie Junior med, hun er virkelig god til det (også)

  Mere af den slags :o))

  ps. videoen ligger to gange efter hinanden 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *