Når barnet skal sove i sin egen seng - Travel Junkie

Når barnet skal sove i sin egen seng

Ja det kan ikke komme som et chok for nogen, at jeg kalder Vegas mit barn. Teenagerne er jo selvkørende, og sover allerede fint på egne værelser i egne senge.

Allerede før vi fik Vegas var aftalen, at der ikke skulle være hund i vores seng. Alligevel har han fået sneget sig derop gennem tiden. Jeg kan ikke engang huske hvornår det startede. Jeg kan dog huske, at jeg,  da vi fik ham, sov på en madras i stuen, fordi han ikke skulle ind i soveværelset – FLOT!
Især her om vinteren kommer han kravlende, om sommeren er det for varmt, så der bliver han på gulvet. Det er irriterende at sove sammen på den måde. Især fordi han jo ikke er en lille størrelse, der ligger på et hjørne af hovedpuden. Nej han ligger helst imellem Jan og jeg – lige i smørhullet.
Af den grund besluttede jeg ( helt alene ), at han skulle have sin egen seng. Den er nu i hus, og så er opgaven jo så bare,  at få ham til at sove der. Han bliver ikke sendt ud af værelset bare ud af sengen, og jeg vil se frem til at kunne strække mine ben helt ud om natten. Jeg skal rejse i overmorgen, og ved at jeg nok kommer til at vente med at håndhæve den nye regel indtil jeg er tilbage. Ikke et ondt ord om Jans hundeopdragelse, men han ikke har rygrad til at sende ham over i den nye seng, hvis de to er alene hjemme. Det er 100%

Det skal nok blive “sjovt” Wish me luck! Han er jo glad og stolt af den, men han ved nok ikke helt hvad den skal bruges til.

 

Den er ellers rigtig pæn sengen. Stor, comfy og med plads til to, hvis man har overnattende gæster. Betrækket kan vaskes, og aller vigtigst så passer den ind i soveværelsets grå nuancer. Jeg overvejede et øjeblik lige at putte et par puder i #jegstoppedemigselv. Den findes både til helt lille bitte og kæmpe stor.

Jeg har fundet den hos The Woofpack, som har et kæmpe udvalg af virkeligt fine ting til hunde.

Der er allerede en del favoritter på den ønskeseddel Vegas ikke selv ved han har. OG  vi ( Vegas og jeg) har fået lov til at give jer 20% i webshoppen. I skal blot skrive Vegas, så bliver rabatten fratrukket købet.
Så skal dit ”barn” også lære at sove alene, eller har du blot brug for lidt nyt udstyr, så er det nu du skal slå til.

Jeg overvejer lidt sådan en jakketing til Vegas, men han er jo ikke så “outdoorsy” at det er nødvendigt. Men cute er den, og jeg ville helt sikkert få streetcredit på den.

RABATKODE: VEGAS

Related Posts

Discussion about this post

  1. Denrigtigefrb siger:

    Jamen, Marianne! Det er dog den smukkeste hund, jeg har set i lange tider. Stort kram herfra😍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *