Nyt udstyr - Travel Junkie

Nyt udstyr

Efter at have været en tur på Vieques og besøgt The Humane Society, savnede jeg bare min egen hund derhjemme helt vildt . Jeg og ringede selvfølgelig hjem, for at høre hvordan han havde det. Svaret var” fint nok ”, bortset fra at om lørdagen, hvor jeg var rejst med min kuffert, var Jan taget af sted tidligt også ,og Vegas havde ”grædt” som en baby hele formiddagen fortalte vores overbo os ØV! Det har han gjort én gang før. Lige dengang vi flyttede ind og kørte af sted med nogle flyttekasser. Han troede vi havde glemt ham og bare var flyttet uden ham. Han har altså noget med kasser og kufferter. Han ved godt hvad det betyder. Han kan også godt finde på at pakke min kuffert ud, og bare smutte med ting. Jeg er én gang ankommet til Mallorca uden badetøj!

Med Vieques oplevelsen i bagagen, havde jeg rigtigt lyst til at forkæle ham da jeg var tilbage. Dengang jeg bestilte hans nye senge ( læs indlæg om sengen her) bestilte jeg også halsbånd og snor her. I chokoladebrun helt ligesom Vegas , og han har nu fået nyt udstyr. Jeg synes han er så flot. Og jeg lavede selvfølgelig et stort nummer ud af at lade som om jeg havde købt det med hjem som gave ( I know I know). Jeg tror han selv er mere eller mindre ligeglad med farven og de fine detaljer i spændet, men jeg er helt sikker på, at han er vild med at den her snor er lidt længere end den gamle , jeg plejer at bruge. Jan går jo stadig med slipline nogen gange …. Det er sgu lidt ambitiøst, hvis du spørger mig. Jeg har været nede og rode i Katellets Voldgrav et par gange., fordi han lige har fået øje på noget og så bare er sprunget af sted!!
Anyway fin er han og stolt selvom han lader som om han bare er helt cool med det hele.
Der er stadig 20% hos Woofpack lidt endnu. Brug VEGAS20 og få 20% på di t køb. Der er mange fine farver og muligheder indenfor remme og halsbånd. Ja indenfor alt muligt fint tilbehør. Der er slet ingen grund til at det ikke skal være lækkert at se på, selvom det er praktisk. Jeg synes menneskets ( ja i hvert fald min ) bedste ven fortjener det bedste.

 

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *