Sundhed til min bedste ven med VitalChew - Travel Junkie

Sundhed til min bedste ven med VitalChew

Mange af jer spørger mig om hvor Vegas egentligt er, når jeg sådan rejser hele tiden. Det meste af tiden rejser jeg jo solo … eller nej lad mig omformulere. Jan er jo kun med på ca 10% af mine rejser og derfor er vegas jo bare hjemme hos ham, MEN vi har jo netop været på Mallorca sammen og så må han passes. Jeg kan lige hurtigt sige, at jeg ikke begriber dem der tager deres hund med på ferie. Jeg kan på ingen måde forestille mig andet end det er stressende for hunden- Men jeg har jo også en stor hund og tænker faktisk også det ville være stressende for mig.
Så vi kører ham uden undtagelse altid ud til den familie hvor vi købte ham i sin tid. De har i forvejen hunde og til og med hans familie. Så render han rundt der nede på græs og spiller konge 🙂 sammen med alle “damerne”
Han har jo lidt problemer med sit ene forben, og vi giver ham fiskeolie i maden. Vi har prøvet nogle forskellige produkter, men fælles for dem alle er at de er meget uhandy og fylder en hel masse. Derfor var jeg lynhurtigt på banen, da jeg så at der var kommet et nyt produkt på markedet VitalChew. En lille tyggetablet eller chew lige til at give evt. som godbid.
Det gør det lidt nemmere og lidt mere hygiejnisk at give kosttilskuddet.
Vegas får den variant der hedder Joints & Mobility:

Et dagligt fodertilskud til hunde med nedsat mobilitet og ledproblemer. Kort fortalt så kan det følgende.

  • Bidrager til forbedring af mobiliteten og leddenes tilstand
  • Kan bidrage til at reducere hævelse omkring led
  • Kan bidrage til at reducerer inflammation i led

Det er lige præcis de issues jeg har med Vegas, og jeg er faktisk så begejstret for det at jeg nu er ambassadør… eller Vegas er og jeg har så meget tiltro til det at jeg har smidt “olierne” på porten og skiftet ud med VitalChew. Så jeg er spændt på at se om alt det bøvl jeg har haft med de olier bliver afhjulpet så let. Faktisk er det også billigere med VitalChew.
OG det er vigtigt at sige, at dette er allerbedst forebyggende og ikke når skaden ER sket som med Vegas. Ved man at man har en aktiv hund så er det altså bare med at komme igang med tilskuddet og give lidt ekstra smørrelse. Vi har jo også brug for noget ekstra når vi skal yde noget ekstra ik?  Og det er jo ikke alle der kan spises af med et glas rosé som moderen. Vi får jo også brug for lidt smørelse med alderen.

IMG_2409

Jeg har fortalt vegas at han er ambassadør og lige her ser han da og tilfreds ud med det…
Han havde selvfølgelig også VitalChew med til sin familie. Der valgte “vi” Puppy health til hans lillesøster Nanna og Senior Health til de voksne hunde. MEN jeg ved et par stykker af dem er mere end alm. aktive så de skal nok have en kasse Joints and Mobility også.
IMG_3384
14194479_652143388276480_694921481_n

Du kan læse en hel masse om VitalChew her og se om hvilken variant du synes passer bedst til din bedste ven. Og du kan lige nu vinde 3 måneders forbrug af VitalChew. Der trækkes vindere hver uge så der er god mulighed for at få lov til at prøve det helt gratis. Du tilmelder dig konkurrencen her.

 

Related Posts

Discussion about this post

  1. Frederikke :) siger:

    sød hund 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *