Sygdom - overspringshandlinger - abstinenser - Travel Junkie

Sygdom – overspringshandlinger – abstinenser

Det værste der kan ske når man bliver sløj er, at man løber tør for serier at se på Netflix eller HBO. Så selvfølgelig var det det, der skete for mig sidst på ugen og henover weekenden. Jeg har lige afsluttet Downton Abbey, som jeg ville have svoret ikke var en serie for mig. Alligevel blev jeg forelsket i personerne , i sproget og ja selvfølgelig i hunden … Det eneste afsnit hvor jeg virkelig græd var der hvor hunden dør..Ååhh altså.
Så jeg har tilbragt tiden under dynen med at prøve at få gang i en ny serie, og jeg har spillet på nettet sådan noget onlinehalløj. Først gik jeg ned i Føtex og købte en lottokupon, skrev ned i min lille lommebog hvad jeg ville købe/gøre hvis jeg blev millionær. Blev træt af at vente på millionerne og gik derefter ind på bonuskode.net og jackpot6000spill.net  hvor jeg hentede nogle bonuskoder så jeg kunne spille lidt. Fredag vandt jeg så i Lotto noget der minder om 58 kr og dem brugte jeg så på en ny kupon. Så inden det her udvikler sig er jeg nok nødt til at finde en tv serie jeg kan se.
Jeg sprugte i går på min facebookvæg  om folk havde nogle gode forslag. De fleste nævnte Making A Murderer og den forsøgte jeg mig med. MEN helt ærligt det kommer ikke til at ske. Jeg vil underholdes, forføres og væk fra virkeligheden i den times tid sådan et afsnit varer. Den er lidt lidt for virkelig til mig.. Det er jo dokumentar? !!  Det tælller altså ikke min verden som serie. Men det er godt nok vildt så mange der elsker den.

Jeg tror jeg ryger ud i Noget Sons of Anarchy eller noget i den stil. Den har jeg gået og gemt til dårligere tider. Tænk at det er kommet dertil. Jeg håber ikke den er alt for vanedannende, da jeg jo ikke er sløj mere – skal jo også have lidt fra hånden- arbejdet jo. Men kom endelig med andre gode forslag hvis I har nogen..

Skærmbillede 2016-01-25 kl. 11.59.24

 

 

 

 

 

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Denrigtigefrb siger:

    Prøv The AMERICANS ,😷

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *