Vietnam countdown - Travel Junkie

Vietnam countdown

Så er der ikke længe til jeg skal til Vietnam. Det er første gang jeg rejser så langt væk og så endda helt alene. Eller helt alene er jeg jo ikke, for jeg er inviteret sammen med en masse anden presse til at deltage i en kæmpe rejsemesse i Ho Chi Minh City – ITE HCMC. Her skal jeg være i 3 dage og jeg glæder mig virkelig til at deltage i en så stor messe. Jeg tror, at  jeg kan lære meget mere om det marked, og om hvordan de ” derude” arbejder med influencers som mig selv. Det tænker jeg der kan komme en masse spændende kontakter og rejser ud af. Jeg glæder mig til at høre meget mere om især Cambodia og Malaysia.
secc-1
Jeg lander tirsdag d. 6 september om morgenen, og kan se at der er fuld fart på programmet allerede fra start og der er fin velkomstmiddag og cocktailparty om aftenen. Det er jeg sikker på bliver skønt med mit jetlag og så den lille “sorte”. Så er vi ligesom i gang ikke….
Dagen efter er der lidt små workshops etc. og officiel velkomstdinner for alle for at skyde det hele i gang. I dagene efter er der så messedage plus en pre-tour med noget rundvisning  byen osv. Der så vidt jeg kan se ud fra tilsendte pressebilleder byder på lidt af hvert.

HCMC City Hall

Mit kendskab til det Vietnamesiske køkken begrænser sig til LéLé men det er jo altså ogå meget begejstret for 
Culinary in HCMC (2)

Vi har ikke lang tid til at se hele molevitten MEN, Jeg er nu også meget interesseret i at gøre mine hoser grønne hos de forskellige udstillere, og få nogle gode aftaler i hus. Og lige en indskudt bemærkning her – Det kræver mange messe/rejse/forretningsagtige outfits, jeg endnu ikke helt har styr på.

Velkomstmiddagen skal holdes her … måske vi også skal bo her. Det er mere fordi der er pool på taget og Chanel i stueetagen. D en slags skal man jo lige forberede sig selv på. Nok mest det med Chanel. Men jeg skal nok ikke sætte mine forhåbninger alt for højt men kunne selvfølgelig lige tage en nat der på vej hjem.

481670_252_z
Når vi så er færdige på messen, skal vi på Post-tours dvs. vi er inviteret til at deltage i forskellige aktiviteter så vi kan lære lidt mere om Vietnam og ikke bare har gået rundt i en messehal i Ho Chi Minh City.) I kan se meget mere om messen her  – det er åbebart the place to be hvis man vil i kontakt med det asiatiske marked.

Jeg har valgt følgende – En tur til Phan Tiet hvor vi skal se SAND DUNES og  Fairy Spring og besøge nogle hoteller. Jeg tænker det er lige noget for mig og det kommer helt sikkert til at gøre sig på min Instagram – den slags skal man også tænke på 😉

PhanthietTour2
S
å er det jo så meningen at vi skal hjem, eller nu er vi jo rejsebloggere, så vi skal i hvert fald til en ny destination. Men jeg er stadig en rookie i faget ;forstået på den måde at jeg synes 6 dage er lige lovlig kort tid når man har fløjet i mange timer, og jeg ved at jeg bliver fuldstændigt mættet med indtryk fra sådan nogle “pressedage”, så jeg tager altså lige 2 døgn på egen hånd hvor jeg kan gøre lige hvad jeg vil. Jeg kommer  ikke til at flyve rundt til alle mulige afkroge af landet, men holder mig i en radius af en 3-400 km rundt om Ho Chi Minh City. Jeg har prøvet at begrænse mig så jeg kan lære noget om ét område istedet for det hele.  Og jeg er jo alene så skal måske holde mig til hovedvejen… Wish me luck og en god tur selvfølgelig.
Sjoveste ting ved forberedelserne til dette er at man skal udfylde en udstyrsliste, så de ligesom ved hvilket grej man kommer anstigende med. På min står der Iphone 6 … Det går altså ikke. Jeg MÅ ha et ordentligt kamera nu hvor jeg er fulltime blogger.

Indlægget er lavet i samarbejdet med Nordic TBC  og og ITE HCMC

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *