Vind Middag på Illum Rooftop - Travel Junkie

Vind Middag på Illum Rooftop

Det er jo en gammel nyhed at jeg er vild med Illum, især nu hvor det er blevet mere internationalt og har fået så mange fine brands. Jeg nyder virkelig at gå og kigge og drømme lidt om de mange dyre tasker og sko jeg ville købe hvis jeg havde penge nok. Mine to yndlingsetager er stueetagen og rooftoppen. Rooftop pga. af de mange hyggelige restauranter og Københavns bedste udsigt på terrassen. Stueetagen pga. Proenza , Celine og andre fine navne og ja Sephora. Fantastisk service i Sephora. Jeg var der i sidste uge og skulle købe en enkelt foundation, men endte op med at købe en helt masse andre ting,og jeg fik da også lige lagt en fin make up efterhånden som jeg kom rundt og fik stylet bryn i Brow baren. Jo jo med på moden.
img_4185-720x720

Jeg er mega ærgelig over, at jeg ikke kom med til det modeshow der blev afholdt, mens jeg var i Vietnam, det skulle have været fantastisk godt. Der kommer heldigvis en masse andre sjove arrangementer. Det ved jeg, fordi jeg er medlem af Illum Key kundeklubben, så jeg får en mail hver gang der sker et eller andet. Der har været en del arrangementer i løbet af foråret. Tilmeld dig Illum Key her.
Udover det har jeg været en del på Illum Rooftop siden de åbnede. Der er efterhånden røget både nogle glas bobler og vino ned på den etage. Det er svært at lige sige hvad der er favoritten. Jeg har ligesom en favorit ret alle stederne. Men rosé boblerne hos Maio ligger i top 3 det er sikkert.
illumrooftopfriends-720x720

Måske vil du gerne have en mail når der sker noget spændende hos Illum ? Og måske vil du også gerne spise på Rooftoppen? Så kig med her. Du kan nemlig  vinde et gavekort på 1000 kr til en middag hos den restaurant på Illum Rooftop du vælger. Du skal blot tilmelde dig Illum Key her, og så skrive i kommentarfeltet her på bloggen hvilken restaurant du gerne vil spise på. Jeg trækker en vinder om en uge.

 

 

Related Posts

18 Discussion to this post

 1. Henriette siger:

  Jeg ville vælge Be Steak 🙂

 2. Caroline L siger:

  Jeg vil elske at besøge ‘Skagen Fiskerestaurant’! <3

 3. Tine siger:

  Jeg elsker bøffer så det må blive be steak!

 4. Anna stolfer siger:

  Jeg vil elske en god middag på Rossopomodoro.

 5. Simone j siger:

  Jeg vil gerne vinde en middag til maio restaurant 😊

 6. Anne W. siger:

  Kunne godt tænke mig at spise på Rossopomodoro, har læst flere gode anmeldelser!

 7. Melanie Jensen siger:

  Corallo. Jeg har spist der før, og det skal jeg helt klart igen 🙂

 8. Lina siger:

  Rossopomodoro

 9. Henriette siger:

  Jeg har faktisk aldrig deltaget i en konkurrence før, og er lidt i tvivl om konceptet. Har du trukket en vinder, eller er konkurrencen stadigvæk i spil?

 10. Henriette siger:

  Så skal du da vist have en sekretær, der får øje på, at du skriver i teksten, at du trækker en vinder om en uge. He he 🙂 Måske mente du en måned?

  • Tine siger:

   Ja, synes egentlig også at det er ret skørt at skrive at vinderen bliver fundet om en uge – det tangerer lidt dårlig stil…

   • Marianne siger:

    Som jeg skrev og lige har skrevet i et nyt indlæg. Gik der lidt kage i konkurrencen da jeg flyttede platform og mistede kommentarerne fra den gamle. Jeg har defor lavet en ekstra så der lige nu er 2 gavekort i spil for at rode lidt bod på kikseren. Ikke så fedt nej og jeg undskylder.

  • Marianne siger:

   Nope det var egentligt hensigten at trække efter et par dage og så afholde en ny konkurrence i oktober MEN der gik kage i platformen og nu kører begge konkurrencer indtil fredag hvor der bliver trukket 2 vindere. Sorry

 11. Henriette siger:

  Selvfølgelig er vi da tålmodige. Det er jo bare en hyggelig konkurrence og ikke et spørgsmål om liv og død😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *