VitalChew succesen fortsætter - Travel Junkie

VitalChew succesen fortsætter

Jeg har nu i næsten 3 måneder givet Vegas VitalChew og er stadigvæk glad for det. Jeg erstattede hans normale olieblanding med VitalChew, og som jeg skrev allerede efter en måned kunne jeg ikke mærke/se forskel på ham. Han plejer ellers at begynde at knirke lidt når efteråret kommer, og det bliver gråt og fugtigt udenfor (Det er vist også gældende for mennesker med knas i ledene har jeg ladet mig fortælle). Nu har vi godt nok haft en varm september, men jeg skal da lige love for at oktober kom med regn og blæst i massevis.
Jeg har prøvet mange forskellige kosttilskud til Vegas for at give ham det han skal bruge, og holde ham sund og smertefri længst muligt, og jeg skal ærligt sige at jeg har været rigtig glad for den olieblanding vi gav ham før VitalChew.  MEN den var også meget dyr 819,- kr for en flaske er også en slags penge. Derfor er jeg glad for at det her virker lige så godt. Det er også lidt nemmere at have med at gøre. Jeg kan fortælle den kan blive nasset sådan en flaske med olie og dufter heller ikke specielt godt. Men stadig glæder jeg mig over de penge jeg kommer til at spare på det. Det koster 149,- for en pakke og du kan finde din nærmeste forhandler her.
Så mangler vi bare at jeg bliver lidt bedre til ikke at give ham godbidder, for han er lige lidt i den tunge ende ift. at hans ben skal belastes så lidt som muligt. Han får weight control foder, men der er ikke meget weight control over de snacks han får end imellem. Jeg skal tage mig sammen NU!

Der er 4 varianter af VitalChew men jeg bruger den der hedder Joints & Mobility fordi den kan følgende.

  • Bidrager til forbedring af mobiliteten og leddenes tilstand
  • Kan bidrage til at reducere hævelse omkring led
  • Kan bidrage til at reducerer inflammation i led

packshop-joint-mobility

Det betyder også at vi her i efteråret kan gå lidt længere ture end normalt så istedet for at begrænse os til kastellet går vi en hel del i Kongens Have. Efterårsfarverne er så fine hvis man er til den slags. Det er jeg jo ikke. Jeg er altså svær at lokke udenfor lige nu. Men hunden skal jo altså tisse mindst 4 gange om dagen. Det findes der desværre ikke noget kosttilskud der kan ændre på endnu.
—————————————————–

Helt ærligt! Jeg må indrømme, at jeg inden jeg gik i gang med kosttilskuddet var meget skeptisk også fordi andre ting vi har prøvet har givet bagslag med det samme. Når vi har prøvet at skifte foder og den slags har vi ku se de med det samme og jeg frygtede at han skulle få ondt og begynde at halte. Jeg er meget overrasket over at der kan være SÅ meget godt i så lille en mængde. Så vi fortsætter med produktet og vil anbefale det til alle hunde både med problemer men også forebyggende. Præcis ligesom når vi spiser fiskeolie og andre vitaminer.

P.S Husk du også kan få den til hvalpe og gi dem en god start.
10289868_10152154465262947_1062268745968121411_n

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *