Copenhagen in January - Travel Junkie

Copenhagen in January

Årets første rejse går til Puerto Rico , men desværre først om 3 uger. Så jeg skal finde nogle overspringshandlinger der kan holde min wanderlust stangen. Udover at januar jo ikke er slem i år temperaturmæssigt, er det bare en kedelig måned og det der med at drikke mindre vin kommer aldrig på min liste med nytårsfortsæt da det
Jeg skal helt sikkert forkæle mig selv lidt i form af spabehandlinger og andet lækkert. Jeg er mest til indendørsaktiviteter på den her årstid ( THANK GOD FOR NETFLIX AND HBO). Så alt hvad der hedder restauranter, biografer og indedørs shopping  – Jeg er på!

Jeg skal helt sikkert spise et par frokoster på min yndlingsrestaurant Grill Royal. Gode store portioner, dejlig betjening. Ingen kigger skævt når den sædvanlige bestilling Salat, fritter ( med mayo naturligvis) og et glas Chardonnay kommer ud af min mund. Den slags sætter jeg pris på. Og min partner in crime Mette Vilstrup skal med!!

Ingen Udover det skal jeg helt klart tjekke den nye sushiting på Illum Rooftop ud. Brasiliansk Sushi Ja tak! I samme hus er også Eataly åbnet blot i kælderetagen og jeg har indtil nu kun prøvet boblerne som var fortræffelige. Og nu kommer jeg da også lige i tanke om det nyåbnede Rudo … også i Illum godt nok med adgang fra Pilestræde. Der er meget der skal nåes meget mad der skal spises og vin der skal drikkes!
Her op til nytåret har jeg og mange andre gjort status over året der er gået og der har været indlæg med de bedste rejser osv. Jeg faldt i den sammenhæng over en masse billeder fra situationer med mad og drikke men besluttede mig for at nøjes med dem med drikker … der er altså også mange 😉

 

 

Related Posts

Discussion about this post

  1. Pyt, de tre uger er snart gået…SKÅL!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *