Flyhjælp hjælper Josephine med julegaverne - Travel Junkie

Flyhjælp hjælper Josephine med julegaverne

Kan I huske tilbage i sommer, da Josephine skulle besøge hendes moster i England. Dengang var hendes fly 4 timer forsinket – og hun var selvfølgelig pænt træt af situationen.

Jeg blev i den forbindelse præsenteret for FlyHjælp, der er et firma der hjælper dig med at få kompensation når den slags sker, heriblandt forsinkelser, overbookninger og aflysninger ( Det skrev jeg om her ). Vi fik for noget tid siden af vide at flyselskabet havde anerkendt vores krav, og nu er pengene blevet udbetalt. Jeg kender en der er glad… nej faktisk to. Josephine er glad fordi hun nu har penge til at købe julegaver, og jeg er glad fordi at FlyHjælp har fået medhold i endnu en sag (og så tænker jeg også at min julegave fra Josephine bliver ekstra stor i år).

Josephines kompensation er på 250 euro, så hun får lige omkring 1500kr ind på kontoen. Beløbet kendte vi allerede da vi startede sagen. Man udfylder nemlig en formular med diverse informationer og får herefter af vide hvor meget man har ret til.
( Er du allerede klar til at søge erstatning på et forsinket fly så tryk her )

FlyHjælp får en kommission på 25%, hvilket selvfølgelig betyder at du skal af med en lille smule af din erstatning. MEN det betyder også, at du ikke betaler noget hvis de ikke vinder din sag. Så det kommer aldrig til at koste mere end højst 5 minutter af din tid. Det er helt fjollet at lade være!

Hvor meget du har ret til afhænger af flyvedistancen. Jeg forstår mig sgu egentligt ikke på jura men det her skema er da til at forstå.


Det er super nemt at tilgå FlyHjælps side og anmelde sit krav. Men det aller bedste og det aller aller vigtigste er, at det er med 3 års tilbagevirkende kraft. YES ! Så ingen grund til at sidde og ærgre sig over ikke at have gjort det, da man for 2 år siden var på juleferie i Portugal og sad i lufthavnen i 5 stive timer ( ja jeg kender sådan én person). Det er bare ind på FlyHjælps side og komme i gang. Det er meget nemt men du kan se hvordan jeg gjorde step by step i mit forrige indlæg.

Der er mange grunde til at jeg valgte lige netop FlyHjælp til mit ( Josephines ) krav:

– Man betaler kun hvis man vinder
– Flyhjælp vinder 92% af alle deres sager
– De er enormt søde og hjælpsomme ( I ved jo jeg er en sucker for god service) . Og de hjælper gerne med at udfylde formular hvis det virker besværligt.
Derfor synes jeg selvfølgelig, også du skal bruge FlyHjælp. Måske har du faktisk penge liggende i ”skuffen”?
Og en ekstra grund til at bruge dem og komme i gang nu, er at hvis du bruger rabatkoden traveljunkie får du 10% i rabat på deres eventuelle salær, som du kun betaler hvis sagen vindes.

JUST DO IT !!

 

Related Posts
Imeeden Tan Optimizer 1

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *