MOMONDO – DEN BEDSTE SØGEMASKINE TIL BÅDE FLY OG HOTEL - Travel Junkie

MOMONDO – DEN BEDSTE SØGEMASKINE TIL BÅDE FLY OG HOTEL

momondo billige flybilletter

Jeg var i sidste uge en tur i Budapest – Årets sidste rejse.  Jeg havde jo lavet en konkurrence her på bloggen hvor mine læsere kunne stemme om hvor jeg skulle tage hen. Destinationen der fik flest stemmer var som sagt Budapest.

Der sad jeg så og tænkte …OH SHIT det kan godt blive dyrt, men jeg er jo nødt til at holde mit løfte og tage afsted. Men der var heldigvis hjælp at hente på momondo.dk og i løbet af ganske kort tid fik jeg overblik over de billigste fly og hoteller og hvilke dage der var billigst at rejse. Jeg har brugt momondo mange gange før til at finde de billigste flybilletter, men først for nyligt har jeg opdaget hvor stærke de er på hoteller også. momondo Hotel giver det fulde overblik over hvor du kan booke dit hotel til den laveste pris. Siden søger på tværs af hoteller, rejsebureauer og kendte bookingsider som Expedia, Hotels.com og Booking.com.

Jeg brugte søgekriterierne i toppen af siden, da jeg ville have et 5 stjernet hotel i centrum, med en god restaurant og gode karakterer fra gæsterne, og lynhurtigt havde jeg et overblik og valgte derfor Boscolo Hotel. Det er jo altid et sats sådan i sidste øjeblik og uden en masse referencer, men det levede bestemt op til forventningerne og de lovede kriterier på momondo Hotel.
boscolo hotel budapest momondo

Som rejseblogger er det jo tit bestemt på forhånd, hvor jeg skal hen, hvor jeg skal bo og hvad jeg skal lave. Derfor sætter jeg nu mere end før pris på selv at bestemme og arrangere en tur. Vi skal helt sikkert på familieferie snart – måske i påsken. Det kom vi slet ikke i år pga. dårlig planlægning og børn der skulle alt muligt andet. Jeg kunne godt tænke mig at fortælle dem snart hvad vi skal. Sådan i god tid så de ikke når at lave andre aftaler. Så jeg skal jo lige have det planlagt ( Ja det er stadig min opgave herhjemme) .

Jeg var vældigt begejstret for Dubai hvor jeg var i november, men kunne også godt tænke mig Maldiverne eller måske ender vi med det mere prisvenlige Thailand igen.

Påsken 17 falder i uge 15 i hvis man planlægger det lidt smart kan man faktisk tage af sted allerede d. 8 april og komme hjem d.17. Så lige nu sidder jeg og søger på alle mulige destinationer og ser på lækre hoteller.
Jeg er altså af den mening at dit hotel er 80% af opholdet. Det er SÅ vigtigt at bo som man ønsker når man har ferie. Det er nok ikke nogen overraskelse for nogen at for mig er ferie=luksushoteller og forkælelse. Campingture og de mere alternative rejser  får jeg rigeligt af når jeg er på presseture og andre arbejdsrelaterede ture.

 

Lige nu har du mulighed for at deltage i konkurrencen om et hotelophold til en værdi af 15.000  ( NICE I KNOW). Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er:
-At finde det hotel man ønsker at vinde et ophold på, her: momon.do/gfI98E
-Tage et screenshot af det hotel man ønsker at vinde
-Poste screenshottet i kommentarfeltet til bloggen, eller tilmelde sig via konkurrencesiden , hvor man også kan læse mere om konkurrencen

GO GO GO GO ….

Nu skrev jeg jo godt nok i begyndelse af indlægget at Budapest var årets sidste tur, men nu hvor jeg har siddet lidt og kigget på hoteller så får jeg da helt lyst til en tur henover nytåret bare sådan fra d. 30 til d. 2. 4 dage et sted. Hmm. Barcelona måske. Jeg kan lynhurtigt få overblik over de billigste fly og mine 2 yndlingshoteller Hotel Central og Hotel Ofelias ud ( Mit yndlingshotel er faktisk W men ikke om vinteren).

Måske sku man???

P.S Tjek lige besparelsen på Ofelias hotel over 10.000. Det kan godt betale sig at få overblikket!
Screendumps Barcelona eksempel

momondo fly grand hotel barcelona momondo ofelias hotel billigt

 

 

Related Posts
Imeeden Tan Optimizer 1

3 Discussion to this post

 1. Pernille A. Sørensen siger:

  Når det kommer til valg af hotel synes jeg klart at Trivago er bedst. Findes hotellet på momondo eller Hotels.com – så søg på trivago før bestilling.
  Vi var i USA med 17 overnatninger i efteråret, hvor 1/3 del var billigere gennem Trivago. Trivago leder så en til f.eks. hotels.com, hvor vi lige havde fundet det ønskede hotel. Men igennem Trivago blev hotellet pludselig billigere og der blev forsat optjent bonus – smart 🙂 bare et tip 🙂

 2. Josephine siger:

  Trivago og momondo søger begge på tværs af booking og hotelsider på nettet, så du kan også booke på hotels.com når du søger på momondo. Jeg har faktisk været ude for at momondo i flere tilfælde viser billigere priser, så nu tjekker jeg altid begge steder 🙂

 3. Nanna siger:

  Jeg har ofte brugt Momondo, da jeg netop synes at siden er brugervenlig og nem at gennemskue. Derfor anbefaler jeg også altid siden til venner og bekendte.
  Min veninde var i Prag med sin mand og 2 børn med 6 overnatninger. De bookede Hotel Sleep In på Momondo og betalte kun 3.000kr, hvilket var inkl morgenmad.
  Hvor kunne man lægge sit billede op, så jeg selv kunne komme til Prag ? 😉😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *