MY 2016 - Travel Junkie

MY 2016

Så er vi lige ved at være færdige med 2016, og vanen tro skal der jo lige gøres status. Det har virkelig været et interessant år og hvis jeg skal være lidt grov mod mig selv,  blev det  året hvor jeg gik fra at sige, at jeg var rejseblogger, til jeg rent faktisk at blev det – sådan rigtigt.
Jeg er blevet så meget rigere slet IKKE økonomisk, men på oplevelser, viden om kulturer og nye venskaber alle steder i verden.

Rejseåret startede pga. af andre arbejdsopgaver først i marts og turen gik her til Monaco. Hvor jeg skulle anmelde Fairmont hotel og ellers bare hygge mig. Det var et gensyn med et sted jeg er kommet utroligt meget men desværre ikke de sidste 5 år.

Hjemme igen stod den på travlhed inden Josephines konfirmation, kun lige afbrudt af en kort 2 dages tur til Malmø med 6 andre bloggere.

En del af Josephine konfirmationsgave var en pigetur, og vi var hele 14 dage i Thailand sammen med min veninde Mascha og hendes datter Hollie – Så dejlig en tur med masser af nye oplevelser.

Med nyklippet korthårsfrisure tog jeg blot 5 dage efter hjemkomst fra Thailand til Mallorca. Også denne gang bød øen på nye oplevelser, og løftet om at komme igen blev atter fornyet.

Herefter var det tid til noget helt nyt. Et nyt og for mig ukendt land – Slovenien. På 5 dage nåede vi hele vejen rundt Alperne, vinområder, by og vand, og nye venner blev fundet.


Så blev det juli og som rejseblogger er man hjemme når alle andre rejser, så det blev kun til 3 korte ture til Sverige. Ystad, Malmø og Stockholm.

Vanen tro blev august afsluttet på Mallorca og min fødselsdag blev holdt over 2 dage,  med nye mennesker og steder. Øen fik igen nye dimensioner og jeg bliver aldrig træf af besøge den.

I september var jeg på årets måske mest interessante rejse til Vietnam, og kom hjem med masser af nye kontakter, og en kæmpe  lyst til at se noget mere af den del af verden.

Med kontakter skabt i Vietnam gik turen herefter til Dubai for at etablere et nærmere samarbejde med rejsearrangører herfra. Igen en tur sprængfyldt med oplevelser og en ny forståelse af verden udenfor.

Årets mest udfordrende tur gik til Atlasbjergene i Marokko , hvor jeg stiftede bekendtskab med et andet menneskesyn, og jeg mærkede for første gang begrebet kulturchok på egen krop. Jeg kunne ligeså godt have siddet på månen.

December stod i julens tegn og jeg turnerede tyskland tyndt eller i hvert fald de 3 byer Hannover, Braunsweig og Celle. 


Og blot en uge før jul var Josephine og jeg en tur i Budapest. En tur i læsere havde bestemt vi skulle på som årets sidste rejse.

Det blev et år meget anderledes end jeg kunne have forudsagt.  Jeg måtte desværre takke nej til både ture til både Milano, Maderia og Barcelona og på trods af at have valgt fra har jeg været meget væk fra min familie. Det har været hårdt og bliver det sikkert også i 2017 hvor der bliver endnu mere smæk på rejserne.
Glæd jer – det gør jeg!

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *