Next stop - Vieques Puerto Rico - Travel Junkie

Next stop – Vieques Puerto Rico

Det skal jo ikke være nogen hemmelighed at den tur jeg skal på sidst på måneden faktisk kommer til at minde lidt om ferie. Mascha og jeg skal bo på en lille ø udenfor Puerto Rico der hedder Vieques ( ja de tør åbenbart ikke slippe os løs på fastlandet, og det forstår jeg egentligt godt). Det virker ikke til at der er meget andet at gøre end at sippe til Pina coladas i strandkanten, og det passer mig glimrende.
Vi skal på på et hipt designhotel og bare hygge os, og vi kan vist godt glæde os til udsigten.


Anyway det er rart at jeg for en gangs skyld ikke skal have hele overlevelsesudstyret med i form af vandrestøvler og vindbreakers. Det er jo lige før jeg kan blive helt fashionable på den her tur ;-).
Jeg tænker at med en god solcreme og  en insektspray kommer jeg langt OG håndsprit. Det er min nye addiction. Jeg overvejer lidt noget til at holde styr på maven, men der er vel ikke noget der ikke kan “sprittes”væk og nej nu er det IKKE håndsprit jeg mener 😉
Jeg har aldrig i mit liv hørt om Vieques før, og har derfor googlet mig frem til følgende .

Vieques er en ø og en kommune i tilhørende Puerto Rico i Caribien. Vieques ligger 13 km øst for hovedøen og er 34 km lang og 6 km bred. 9.106 indbyggere.

Ja det virker da helt overskueligt synes jeg. Man kan jo gå tværs over øen på en time hvis man husker de flade sko. Og apropos sko så virker det jo som et “barfodssted”. Så det er med at finde de pæne flipflops frem.

Følgende billede er tyvstjålet på Pinterest … Ser det ikke for lækkert ud?

 

 

 

 

 

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Øhhhh, hvad skal I ellers lave på den der alt for lækre ø??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *