Travel Lifesavers - Travel Junkie

Travel Lifesavers

Jeg snakker altid om at man ikke skal gå ned på udstyr, og efter min tur til Marokko, snakker jeg om muligt endnu mere om det. Jeg havde altså nogle lifesavers med på turen. Nej ok måske reddede de ikke mit liv, men de gjorde dele af turen noget nemmere.

På første pladsen kommer min solcreme.
Normalt bruger jeg kun faktor 30 i ansigtet, men havde fra kloge mennesker hørt at solen er meget skarp deroppe i Atlasbjergene. Jeg tror nærmest alle andre end mig ( og Mike der konstant gik med hat) var forbrændte på et tidspunkt. Den er fra det franske mærke Acadadêmîe som forhandles hos forskellige klinikker i dk. Nærmeste forhandler oplyses på 86864172.

På anden pladsen er det min rygsæk.
Jeg fik den faktisk allerede i foråret da jeg skulle til Slovenien, på min første vandreferie. Jeg er Så glad for den. Den har en perfekt størrelse og kan både tørres af og komme i vaskemaskinen. Den kan købes hos Friluftslageret her. Den passer lige til en vandflaske og man kan endda lige have sin jakke deri når det bliver for varmt.

Tredje pladsen :
Går til min læbepomade fra Smuk. Jeg brugte den både på læber, under øjne og andre steder for beskyttelse. Jeg er meget mere til sådan en pomade end til en stick men det er jo en smagssag. Den har et højt indhold af e-vitamin og er derfor også god til neglebånd, tørrealbuer mm. Jeg burde nok have smurt mine neglebånd med den mine hænder ligner en murerarbejdsmands efter denne tur. Du kan købe læbepomaden her.

collagelifesavers

Noget jeg ville ønske at jeg havde haft med…
Vandrestøvler – da mine ellers udemærkede sneakers er ved at være godt smadrede. De er vist mere lavet til en løbetur på Kastellet end til en Atlas Mountain Eco Trip 😉

Og Imodium.. der er noget med de bakterier… heldigvis havde andre med.
r ved at

Related Posts
Imeeden Tan Optimizer 1

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *