3 vigtige til en sund og mæt mave - Travel Junkie

3 vigtige til en sund og mæt mave

Jeg laver som sagt tit mad til én person og prøver at få de rigtige ting presset ind i hvert måltid. Det gør at jeg er mæt længe. Jeg skal have noget protein, nogle gode kulhydrater og så noget fedt. Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg på intet tidspunkt under mit 100 dages forløb har været “fedtforskrækket”.  Og spiser jeg godt med sundt fedt, bliver jeg heller ikke lækkersulten efter jeg har spist. Jeg gør det ikke så meget i mellemmåltider. Jeg synes det er dumt at lige have spist nogle chips eller noget chokolade hvis nogen lige pludselig åbner en flaske rosé som jeg hellere vil have 😉 Sådan er vi jo forskellige.

Hvor mange folk deler deres tallerken op i kød, ris/kartofler/pasta og så grøntsager, der ser min fordeling lidt anderledes ud.
Kylling, fisk eller anden protein ( Jeg er helt pjattet med Irmas ærtebøffer – Dem spiser jeg virkelig tit), grøntsager eller salat ( i denne tid spiser jeg aspargesbroccoli til næsten alt) og så en eller anden form for dip. Enten Hummus eller Avocado dip eller noget helt tredje.

Min avocado dip er vel en slags guacamole. Jeg laver til 2 måltider ad gangen. ( husk at gemme stenen, så bliver dippen ikke brun når du gemmer den til næste dag.

Crunchy Avocado dip
1 avocado
Citronsaft
salt & peber
1/3 skrællet agurk uden kerner skåret i små tern.
1 spsk Cremefraiche
hakket chili efter smag

Asparges Broccoli
Jeg foretrækker dem crunchy og steger dem derfor i et par minutter på panden med fedstof og krydderier

Laksen steger jeg på skindsiden indtil den er næsten færdig og giver den derefter 1-2 minutter på den anden side.

Hele måltidet kan laves på under 15 minutter

 

 

 

 

 

Related Posts

3 Discussion to this post

  1. Susanne siger:

    Sender du snart din madplan?
    Venter spændt på den

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *