Det er Retnemt | Travel Junkie

Det er RetNemt

eovendo retnemt

Indlægget er lavet i samarbejde med Eovendo

Jeg kan ikke rigtigt få armene ned over mit Retnemt abonnement – Af to grunde:
1. Det er som sagt retnemt 😉 altså som i virkelig virkelig nemt.
2. Med den her ordning er jeg sikker på at min familie får noget ordentligt at spise, når jeg er væk på en af mine mange rejser. Den står i de perioder meget på take-away, siger pigerne. Men det her er altså lige så nemt og en del sundere.

Retnemt.dk er levering af sund og lækker aftensmad leveret lige til døren. Det er måltidkasser der består af friske råvarer med en udførlig opskrift, så det er superlet at tilberede. Man bestemmer selv hvor ofte man vil have kassen. Man kan vælge måltider indenfor 9 kategorier  Ret økonomisk, Ret børnevenlig osv. Jeg fik fra Ret eksotisk. Jeg sidder lige nu og skal bestille til næste uge, og der er altså mange lækre retter at vælge imellem. Jeg tænker at 2 gange om ugen er passende til vores familie.

Kasserne stod og ventede på mig, da jeg kom hjem i dag, fyldt med ingredienser til Indonesiske frikadeller og tabouleh. Lige mig – Jeg elsker tabouleh, og jeg har faktisk aldrig prøvet at lave det selv. Det smagte helt perfekt, næsten som den nede ved kebab manden på Købmagergade 🙂

retnemt måltid levering

Der blev hakket og snittet, og opskriften er virkelig udførlig og let at forstå, og det meget hurtigt at lave.

retnemt mad


Velbekomme – Indonesiske frikadeller med tabouleh

retnemt madPortionen her er til 2 personer og synes da den passer ret godt i min marrokanske keramik skål – det skal man jo også lige tænke på 😉 Det er jo det halve af retten, altså om den er “Instavenlig”.

Jan var overraskende positiv, og synes konceptet er vildt smart og prisvenligt ift. når han handler eller køber junk med hjem. Så jeg er glad for, at jeg lige fik det introduceret til ham inden min næste rejse. Så ved jeg at pigerne får noget ordentligt mad og ikke  ( hofretten) pizza hver eneste dag.

Kunne du tænke dig at prøve konceptet ?

Så kan du melde dig til her, og jeg vil gerne høre hvad du synes. Det er  en sjov måde at lære teenagerene om madlavning, og nu har jeg ikke mindre børn men jeg tænker at de nemt kan tages med her. Næste gang skal en af de andre i hvert fald lave det, for det er altså retnemt!

Jeg bestilte konceptet gennem Eovendo. FORDI at her får jeg altid en eller anden bonus når jeg tilmelder mig noget. Jeg elsker bonus, præmier eller bare gaver – Hvem gør ikke det? Ved tilmelding til Retnemt.dk ´s måltidskasse får jeg fx. mellem 150 og 300 kr. i bonus.
Jeg har fået det her gavekort til JYSK, men man kan også vælge at få et gavekort til Matas, Stylepit eller måske biobilletter. Jeg  kan godt lide at browse rundt inde på Eovendo fordi jeg synes det er sjovt at tjene penge, på at købe noget jeg skal have alligevel. Tit kan man vinde små rejser, weekendophold osv. derinde og den slags er jo lige mig 🙂

 

 

 

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *