Frokost i København - min top 3 liste - Travel Junkie

Frokost i København – min top 3 liste

Har du lige brug for lidt inspiration til en hyggelig frokost i København har jeg 3 gode til dig. Der er faktisk kun én ny på listen, de andre er gamle favoritter. Jeg nævner dem i vilkårlig rækkefølge… Nej ok pga. hyppigheden i mine besøg skylder jeg Bistro Royal en første plads.

Bistro Royal
Jeg er vild med det sted af mange årsager men her kommer et par af dem. Udover at de har mine tre favoritter, cæsarsalat, fritter og hvidvin på kortet, er det også bare et hyggeligst sted at være. Jeg elsker at sidde i båsene og kigge ud mod Kongens Nytorv. Der er også skrevet et blogindlæg eller på det sted og Josephines konformation blev også holdt der. Jeg ER jo en bistro pige, elsker den slags mad både til hverdag og fest ( ja jeg taler stadig om cæsar, fritter og hvidvinskombinationen).
Man kan både få morgenmad, frokost og middag MEN min favorit er frokostkortet der her i sommerperioden byder på lækre salater, sæsonbestemt smørrebrød og klassikerne som burger, biksemad osv. og FRITTER de laver gode fritter.
Tjek frokostkortet ud her

Cafe Sokkelund
På anden pladsen kommer Cafe Sokkelund på Frederiksberg. Efter at have fået bil bliver det til lidt flere besøg. Senest sidste weekend da min søster som normalt bor i London var på besøg. Hun cravede smørrebrød og det er de gode til På Sokkelund. De er også gode til Burgers, salater og hummer. Ja jeg har faktisk ikke fået en ret der jeg ikke kunne lide og kortet er stort. Men det er også Bistro mad når det er aller bedst.
Tjek frokostkortet her

 

Illum Rooftop – Skagen Fiskerestaurant
Jeg er vild med fisk. Ja det er hele familien faktisk og derfor er Skagen Fiskerestaurant blevet populært hos os her gennem sommeren. Især fordi man kan være heldig at få et bord udenfor, med god udsigt til Københavns tage.
Mine favoritter er Fish & Chips og Fiskefilet med tilvalg af rejer. Ud over at retterne smager perfekt, er det de retter der giver mest “value for money”. MEN er du ligeglad med penge så køb nogle østers. De smager godt!
Se menukortet her.


 

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *