Mad til én person - Travel Junkie

Mad til én person

Jeg forstår godt at man kan falde i junkfood fælden, når man kun skal lave mad til sig selv. Det er bare ikke sjovt at stå at kokkerere til én. Jeg har jo nogle dage, hvor jeg spiser alene og selvom det er fristende at hente en burger eller noget, så holder jeg mig som regel til salater.
I de fleste supermarkeder har de nogle færdiglavede salater eller småretter som man lige kan pifte op selv. Hvorfor laver du ikke bare det hele fra bunden, tænker du måske? Men faktisk er der dyrt at lave salat til én hvis man hvis ha lidt forskelligt i. Og det her er nemt. man kan enten bare spise dem som de er, eller hvis man har noget i køleskabet man kan bruge kan man lige spæde op. Jeg spiser aldrig de dressinger der følger med. Mest fordi jeg simpelthen ikke kan gennemskue hvad der er i.

Første ret : er en carpaccio pakke der lige har fået lidt iceberg og noget avocado og basilikum . Så lækkert

Anden ret: er en Cesarsalat med kylling der lige har fået lidt ekstra Asparges jeg havde liggende. Meget stor og mættende salat.
Skal du lokke salaten i en der gerne vil have lidt ekstra, så tag en tortillapandekage ( de små ) put lidt cheddarost og salsa i og fold den. Og give den lige et minut ved høj varme på en pande. Så har du verden nemmeste ostebrød med lidt kant. ja og sså kan du jo lige pludselig servere guacamole til 🙂

 

 

 

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *