Morgengrød på den lækre måde | Travel Junkie

Morgengrød

Morgengrød

Jeg ved godt, jeg har sagt, at jeg er typen der ikke elsker grød om morgenen, men jeg kan gøre 2 undtagelser.
1) Når det er helt almindelig havregrød med en speciel kombination af toppings.
2) Hvis det er en færdigblandet sag fra f.eks Urtekram. Hvor der ligesom er tilsat nogle forskellige ting der smager af lidt og måske endda knaser.

morgengrød med bær

Denne morgengrød er supernem og tager kun 5 minutter at lave.

Ligemeget om du bruger alm. havregryn eller den færdigblandede grød, skal du bruge 1 dl gryn og 3 dl væske (jeg bruger bare vand) og så en knivspids salt. Op i gryden og rør rundt mens det koger og bliver tykt.
Jeg putter en skefuld skyr i ( smørklatten) og så topper jeg den ellers med hvad jeg har.

morgengrød bowl
Faktisk troede jeg, at den pink udgave den med hindbær (både friske og frysetørrede) og kokos ville være min favorit. Men da jeg smagte kombinationen af grød, banan, nødder og mørk chokolade ( jeg bruger en skive pålægschokolade 70%) måtte jeg overgive mig. Hold nu kæft  – så smager morgengrød altså godt. Prøv det lige !
Morgengrød med topping

Jeg bruger enten havregryn eller denne grød her.

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *