Salat med grillede grøntsager og steak - Travel Junkie

Salat med grillede grøntsager og steak

Det kan godt være svært at bare blive ved med at finde på sunde opskrifter hele tiden, men holder man sig til principperne med ar få noget protein og salat og grønt til hver måltid er der jo uanede muligheder. Specielt her i grillsæsonen. Jeg bor jo i lejlighed uden altan, og kan derfor ikke grille sådan rigtigt, og på trods af at jeg finder andre løsninger f.eks med grillpande eller som her med en Jamie Oliver bordgrill, så er rigtig grill nu at foretrække. Nyd det nu hvis I har muligheden.

Køb et stykke bøf, kylling eller noget fisk der er velegnet til grill og tag så de grøntsager du har lyst til og lav en lækker salat. Der findes jo heldigvis ingen regler om at din salat skal være 80ér agtig med Iceberg, agurk, tomat og majs.
Jeg valgte for syns skyld de grønne men alt kan jo bruges. Jeg er jo af den overbevisning at vi ikke skal være fedtforskrækkede ( heller ikke selvom vi prøver at tabe os), så derfor husk en lækker olivenolie samt groft salt til grøntsagerne.


Jeg brugte følgende grøntsager:
2 store svampe
1 pakke aspargesbroccoli ( min nye last)
1 bundt grønne asparges
3 salatløg med kvast ( de skal have lidt længere tid en de resterende grøntsager)
ca. 10 stk Padron peberfrugter, tag de mindste de er bedst.
Ærter til at drysse iver efter behov.

Dressing:
Yogurt naturel med persille, chilli og krydderier

Protein:
2 økologiske steaks fra Irma

 

Følger man 100 dages kuren, kan man godt gå lidt kold i at hele tiden skulle finde på nyt protein og grøntsager, men det er et taknemmeligt tidspunkt at gå på opdagelse i grøntafdelingerne eller på diverse grønttorve derude i sommer Danmark ;-).
Bare tag hvad du har lyst til. Der kan være nogle grøntsager der lige skal for koges inden de kommer på grillen, men ikke for meget. Det er lækkert med lidt bid i sagerne.
Husk dip af en eller andens slags – Pesto, hummus, guacamole eller yougurt med krydderurter. Er du ikke til det så kan en god olibenolie og lidt citron gøre en verden til forskel.

Velbekomme!

 

GemGem

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *