Sunde og nemme mellemmåltider - Travel Junkie

Sunde og nemme mellemmåltider

Jeg kan huske at jeg i mine yngre dage altid tænkte: frugt, slik eller kage når folk talte om mellemmåltider. Jeg er jo også fra Jylland, og der spiste vi store gode måltider 3 gange om dagen. Det kan bare være svært når man har travlt og man ender tit op i den der fælde med at ikke rigtigt få noget i løbet af dagen og så spise meget mere om aftenen. Jeg besluttede allerede inden jeg gik i gang med at tabe mig, at aftensmåltidet skulle være det mindste. Og skulle der springes et måltid over var det det.
Jeg har lært at lytte til min krop, og selvom mange kostguruer har sagt at man ikke skal være bange for at være sulten, så synes jeg bare det er svært at koncentrere sig med en mave der rumler. Jeg har derfor nogle små retter jeg altid lige kan lave hvis sulten melder sig.

Mine 3 favorit fødevarer er avocado, æg og Broccoli og meget gerne sammen. Jeg spiser i øjeblikket dem der hedder “aspargesbroccoli” for variationen, men de er vildt gode. Jeg ved at mange ville synes at der mangler et stykke brød på det billeder det, men det eneste brød jeg har spist de sidste 3 måneder er mine proteinboller, der kan spises til alt. Men altså de 3 fødevarer alene eller sammen på kryds og tværs gør en hel masse godt. Æggene er naturligvis økologiske.

En anden ting jeg har været glad for er kokosnød. Jeg har sådan en skål stående i køleskabet og bliver jeg sulten efter noget sødt tager jeg sådan et par stykker. Er den rigtig gal med den søde tand, laver jeg mine dadelkugler.

dadelkugler sundt slik

En anden lille ting er græsk yogurt med topping bær, mandler eller hvad man lige har.


Er der lavet sunde vafler til morgen mad er de også fine lige at spise op ad dagen.

sunde vafler opskrift

 

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Dea siger:

    Har endelig prøvet protinbollerne. De er super lækre og nemme at lave. 😍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *