Travel Junkie på Frederiksberg - Travel Junkie

Travel Junkie på Frederiksberg

Når jeg ikke er i udlandet, er det ret svært at hive mig ud af København K og væk fra alle mine stamsteder. I går besluttede jeg mig dog for at imødekomme min veninde Mettes ønske om at mødes på Cafe Sokkelund på Frederiksberg. Dels fordi hun er et af mine yndlingsmennekser, men også fordi at jeg har hørt at Sokkelund er et besøg værd. Da jeg, efter at faktisk være gået forkert (Ja det kan åbenbart ske for mig på Frederiksberg, selvom jeg har boet der), ankom, havde Mette skrevet på forhånd om hun skulle bestille Chablis eller Rielsling #TRUEFRIEND. Så jeg skulle bare bestemme mig for, hvad jeg ville spise. Se der kom jeg i problemer, men mest fordi jeg simpelthen ikke kunne bestemme mig, og jeg sendte lange blikke til nabobordenes pomfritter. Jeg endte nemlig med at bestille Smørrebrød ( Synes alligevel at smørrebrød om pomfritter var en mærkelig kombi). Det er sådan en “rejseskade”  jeg har, fordi jeg nogengange spiser på restauranter jeg ikke ved om jeg nogensinde kommer tilbage til. Så vil jeg jo enormt gerne vælge “rigtigt” Men som Mette sagde ” Du kan jo bare komme igen”. Hun har jo ret! Og det gør jeg. SELVOM det ligger på Frederiksberg ;-). Se hele deres menukort her.

Jeg prøver at bruge mine fødder som primært transportmiddel, da jeg helst vil gå omkring 10 km eller mere hver dag. Så jeg besluttede mig for at gå hjem til København K igen. Udfordringen var bare, at jeg kender mange af butikkerne ( og ejerne ) på den strækning. Så det tog mig omkring 3 timer at gå hjem…

Jeg besøgte Albertes mormor´s ( og hendes mands) butik på Smallegade. De sælger MBT sko, som jo er sådan en fancy sundhedssko med en helt masse gode egenskaber. Dem er de meget bedre til at fortælle om dernede. MEN jeg fand ud af at de også har løbesko, og dem kunne jeg faktisk godt være fristet til at prøve. Nu har jeg lige købt løbesko ( som i for 2 uger siden) så jeg overvejer stadig lidt om der er plads i junibudgettet til hele 2 par sko. Mere info om butikken her.

Derefter måtte jeg lige ind i Lacour Lilholm som ejes af den søde Elsebeth. Jeg forventede faktisk at der kun var nogle rester tilbage, fordi Elsebeth plejer at holde ferielukket i juli. MEN nej i år har hun åbent hele sommeren, så der er masser af skønne varer i butikken. Der var specielt en T-shirt fra 5Preview der hviskede mit navn..Og der var 30%  på det meste. Så jeg ved da ikke hvorfor jeg ikke slog til. Godt det kun er på Frederiksberg,  for det virker da som om jeg må afsted igen. Udover lækkert tøj får man altså god betjening og en hyggelig snak med Elsebeth.

Følg hendes blog her for nye varer og gode tilbud.

Jeg prøvede at gå lidt mere til resten af vejen ind mod byen, men hold nu kaje der ligger mange fede butikker på Gammel Kongevej både med mode og interiør. Jeg holdt dog næsen i sporet resten af byen. Og “kun” 3 timer  efter at have forladt Cafe Sokkelund var jeg hjemme. Der er altså ikke meget over 5 km, men det tæller vel stadig?  Og jeg afsluttede da også gåturen med at hente Vegas og gå en lille tur med ham… og lige hente aftensmad og den var jeg simpelthen for træt til selv at bære ;-).

Kender I andre goder steder på Frederiksberg der skal prøves?

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *