amalie2

Et godt råd om at håndtere sorg

Jeg taler aldrig om Mira her på bloggen. Det er ikke, fordi hun ikke fylder i vores liv. Det gør hun! Hver eneste dag. Hun var jo Albertes mor, og hun er savnet hver dag. Også af mig, da jeg står med en teenager som jeg har medansvar for og så allige.
IMG_2120

Vind travelsizes fra DM Skincare + check in bag

Når jeg er væk mindre end 7 dage, prøver jeg at pakke i  min lille kuffert, så den kan komme med op i flyet som håndbagage. Jeg gider ikke bruge 30 min ekstra i lufthavnen på at vente på min kuffert. MEN det kan godt være lidt en udfordring det der m.
nyhavn1

Summer in Copenhagen

For første gang i mange mange år har vi ikke planlagt en sommerferie. Jeg er jo afsted i tide og utid, så jeg skal da lige tørre øjnene,  men det er alligevel en underlig fornemmelse, at vi ikke skal noget sammen med børnene. Sommerhuset er lejet ud .
IMG_2213

Slovenien wine and dine – Hiša Franko

Jeg var inden mit besøg i Slovenien af den opfattelse, at maden var sådan lidt østeuropæisk i det. MEN det var da helt sikkert, fordi jeg på ingen måde havde sat mig ordentligt ind i tingene inden ankomst. Både det slovenske køkken og ikke mindst vin.
Skærmbillede 2016-06-25 kl. 16.43.36

Travel Kids

Der er ro i lejren herhjemme. Børnene er taget afsted på henholdsvis Roskilde og London. Jeg er nu mest misundelig på London. Roskilde festival er ikke noget for mig – Så bliver det i hvert fald kun et dagsbesøg. Men kunne godt lige have brugt .