24 hours in Malmö - Clarion Live - Travel Junkie

24 hours in Malmö – Clarion Live

I sidste uge var Josephine og jeg en smuttur i Malmö og vi nåede både at shoppe, spise en hel masse og sove dejligt. I del 1 af vores lille miniguide får du tips til –  eat and sleep.

Sleep
Vi sov på Clarion malmö live som er en høj bygning med 25 etager. Den udmærker sig ved at have en skøn rooftopbar og restaurant øverst. Vi havde fornøjelsen af at sove i et hjørneværelse på 20 etage med udsigt over hele byen. Hotellet ligger meget tæt på togstationen og det var super nemt lige at stille vores bagage inden vi begav os afsted på shopping. På trods af at hotellet er stort er der stadig sans for detaljen og hyggen og i det hele taget et meget moderne new yorker look. Vi var begge vilde med det. Jeg har jo en svaghed for det dér med at være på toppen af verden med fuldt overblik og det har man virkelig her og selvom jeg er sikker på at værelserne på de nederste etager er ligeså fine anbefaler jeg altså udsigten anytime.

13835595_10153801876292947_233381023_o

Andre gode hoteller i Malmö

Renaissance Elegant hotel lige ved Lilla torg
Mayfair
Historisk svensk/dansk hotel i et af byens ældste huse
Elite Savoy
Romantisk hotel et stenkast fra Centralstationen
The More Hotel
lejlighedshotel, godt hvis man er flere. Tæt på Möllevången

Eat
Der er masser af gode steder i Malmö – ja faktisk lidt for mange. Efter at have spist en kæmpe frokost på den skønne fiskerestaurant Johan P – tæt på Lille torv, havde vi faktisk ikke tænkt at vi skulle spise igen før sidst på dagen MEN jeg elsker jo tapas, og jeg har en radar der kan spotte enhver  Tapas restaurant i miles omkreds. Så jeg opsnusede straks et nyt lille tapas sted  – Vibliotek. Solen skinnede der var borde udenfor og rosévinen var god og havde en perfekt temperatur. Vi måtte selvfølgelig lige smage et par tapas og et ar glas. Det var jo sådan et lidt uplanlagt måltid og slet ikke meningen, men jeg nåede da lige at tale med ejeren, og han fortalte mig om alle de skønne spanske specialiteter man kan købe med hjem. Jeg lovede at komme tilbage og det SKAL jeg! Så hyggeligt et sted. Har man lyst til at sidde i solen udenfor er et tip at kommer til en fyraftensdrink og en snack. Solen forsvandt ca. 18.00 ( VIGTIG INFO) men der er også mega hyggeligt indenfor.

Lunch

Når én frokost ikke er nok

Efter frokost x 2. Og en masse shopping vendte vi tilbage tol  hotellet. Og endte med at spise på hotellets restaurant Kitchen and Table. Vi havde ikke bestilt bord ( hvilket jeg så klart vil anbefale – restauaranten er meget populær) , men endte med at sidde en halv time i Skybar og få en drink inden der var plads. Nærmest højdepunktet på turen. Det er SÅ fin en bar. Og så dejlig en restaurant. Jeg var så mæt at jeg endte op med en ceasar salat og nogle fritter som var fantastiske, og en chili bearnaise jeg ku ha spist som suppe.. Godt jeg var meget mæt. Det havde ikke været kønt.

On top of the world

On top of everything at Sky bar

Andre alternativer i Malmö
Bastard
Trendy nose to tail, afslappet stemning og gode drinks.
Vollmers
Byens bedste ifølge White Guide. Men med svenske priser har alle råd til Michelin.
Lyran
Lokalproduceret og lækkert i udkanten af byen. Var en velbevaret hemmelighed indtil Politiken opdagede det.
Far i hatten
Det ultimative hipstersted ligger inde i Folkets park. Lækker mad og hold øje med deres livemusik aftener!

 

 

 

 

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *