Hotellet jeg ALTID vender tilbage til ME MALLORCA - Travel Junkie

Hotellet jeg ALTID vender tilbage til ME MALLORCA

Jeg elsker Mallorca og de mange forskellige dele af Mallorca. Jeg var op gennem 2001-2010 en af de charterforskrækkede danskere, der svor at jeg aldrig ville sætte mine ben der.Vi har siden 2011 været der en del. ja faktisk flere gange om året fordi dén Ø kan noget. Om det er venner, familier eller et par der tager afsted, er der altid en oplevelse der er lige i øjet. Jeg har boet mange skønne og særprægede steder og noget har været ovenud fantastisk mens andet not so much. Der er dog ét hotel jeg bliver ved med at vende tilbage til, og det er der rigtig mange grunde til. Det er ikke det smukkeste eller det mest luksuriøse sted jeg har boet på Mallorca men på mange måder det bedste. Det er svært at beskrive men jeg vil alligevel dedikere dette indlæg til at prøve. For det har hotellet sgu fortjent. Det er stemningsfuldt. Restauranten er lækker. Spa en er god. Poolområdet er fantastsk og ligger lige ud til starnden og ved siden af Nikki Beach hvor der også altid sker noget. Det er faktisk lidt af et “underdog” hotel, hvis jeg lige skal opfinde et nyt udtryk. Nok pga. beliggenheden. Det ligger nemlig i udkanten af Magaluf som virkelig har været charterrejsenes helvede i mange år og havde det ikke været et tilfælde at jeg havde booket dette hotel for 4 år siden havde vi aldrig valgt det. Vi elsker det – Vores børn elsker det – og vores venner elsker det ( altså dem der har været med). Når vi er der kører vi altid væk fra området om aftenen. Enten ind til Palma eller blot 5 min væk ligger det skønne område omkring Puerto Portals med luksus butikker og  gode restauranter og mange sjove mennesker at kigge på.
Hotellet hedder Me Mallorca og hører under den kæde der hedder Melia. Og deres mere hippe del af kæden der hedder ME.
Du kan se hotellets egne billeder og detaljer her.
IMG_1986

IMG_6016

IMG_7293

Jeg synes man får meget for pengene på det her hotel, og booker man uden for sæsonen kan man få det for en slik. Og der er fantastisk på Mallorca sidst i maj og først i juni. Hotellet åbner i år sidste weekend i april og lukker sidste weekend i oktober.

Læste du indlægget hvor jeg sammenligner charterpriser med priserne når du selv booker fly og hotel? 
Der er detaljer på lige netop ME MALLORCA

En anden grund til at elske hotellet er deres kæledyrspolitik – Jeg ville nu aldrig hive Vegas med til Mallorca, men hyggeligt og dejligt med at badehotel hvor dyr er tilladt. De hopper ikke rundt ude i poolen eller noget 😉

mepets

 

Og til slut vil jeg anbefale dig at tjekke deres Instagram ud @memallorca

De er gode til  at vise en stemning  og involvere hotelgæsterne.  Jeg vandt en Paella for 2 ved at #memallorca på dette billede.
Skærmbillede 2016-01-27 kl. 21.10.21

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts

3 Discussion to this post

 1. Julie siger:

  Skøøøn blog, som jeg nu for alvor får brug for 🙂

  Hvordan er området i forhold til hotellet? Jeg er med på at Magaluf ikke just er kendt for stilhed, men jeg tænker også i forhold til spisesteder osv i området. Sidst var vi i Can Pastilla, som var ganske fantastisk for os. Jovist andre lækre områder måske er at foretrække om aftenen, men vi gider faktisk ikke tage særlig langt væk (køre+vin) om aftenen, hvorfor vi selvfølgelig også gerne vil bo i et nogenlunde område hvor muligheden for god vin og autentisk tapas er til stede. SÅ hvordan er hotellet og området i forhold til dette? :-))

  • marianne siger:

   Jeg vil sige at området omkring hotellet ikke er fantastisk. Der er masser af muligheder men det bliver hurtigt et “englændermareridt”. De har ikke helt forstået at festen i Magaluf er slut 🙂 Der ligger omkring hotellet 2 gode restauranter og hotellet ved siden af, er lige toprenoveret også med en restaurant der skulle være ok. Jeg tror faktisk jeg skal bo der næste gang – mere for at prøve det.
   Når det så er sagt havde vi for 2 år siden 4 dage i Can Pastilla, lige efter et besøg på selvsamme hotel og det var en rar kontrast. Og mad mulighederne er en del bedre og der er kortere afstand til Palma hvis man gider det.
   Og vil man være sådan lidt fancy party agtig kan man jo gå ned på Puro Beach som jeg elsker – jeg elsker bare ikke prisen.

 2. […] været på Mallorca har jeg boet på et hotel lidt i udlanten af Magaluf. jeg har skrevet om det her, MEN den optur jeg havde over det er ved at være på retur. Da det desværre er blevet […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *