2017 - de første turbulente 6 måneder - Travel Junkie

2017 – de første turbulente 6 måneder

Nu er første halvdel af 2017 gået, og det har været mit mest turbulente år længe. Jeg ved næsten ikke, om jeg skal glæde mig eller være nervøs over, at vi nu tager fat på round 2.

Det startede med en tur til Puerto Rico i januar, som ændrede mit liv på ALLE områder. Det var her, jeg tog beslutningen om min livsstilsændring, og nye regler som jeg stadig lever under. Det har givet mig en ny og sundere krop, som godt nok stadig knirker engang imellem. Det har givet mig et roligere sind, der dog stadig kæmper. Nu med hjælp fra Coach.

Jeg har fået ryddet op i mine bekendtskaber (arbejder stadig på det), og har fået et par nye gode veninder, som jeg er sikker på bliver i mit liv meget længe. I ved hvem i er!

Februar var livstilsændringen i fuld gang, kun afbrudt af en tur til Las Vegas hvor jeg for alvor prøvede kræfter med Jetlag.

Jeg kæmpede med “det hele” i februar og marts og “desværre” kom der i alt dette hurlumhej klarsyn, og der var opbrud i privaten. Jan og jeg gik fra hinanden!

Hele april kæmpede vi for at holde sammen på familien ( ja vi kæmper stadig) , men stadig måtte jeg arbejde, og det betød rejse til Dubai og en flytning til STAY Copenhagen.

Oveni det var jeg en tur i det svenske, totalt udenfor min comfortzone. Det er utroligt hvad én dag kan gøre ved krop og sind.
Jeg var her halvvejs i min livsstilsændring.

Sommerhuset i Ellingelyng blev solgt og overleveret, mens Josephine og jeg sad på en sandstrand i Dubai. Nødvendigt men sørgeligt.

Maj bød på en researchtur til Alicante området i spanien, hvor vi kørte Costa Blanca rundt for at finde det perfekte retreat sted,

Det  lykkedes til sidst, og vi håber at kunne arrangere en tur til efteråret 2017.

Maj og juni var om muligt mere turbulente i privaten end de foregående. Det blev dog til en hyggelig kærestetur til Mallorca og en tilbagevenden til Bredgade, hvor der lige nu arbejdes på at få ro på tingene. Derfor ingen saftige detaljer om forliste forhold – sorry.

So what´s next
Sommeren står på arbejde og meget lidt ferie. Heldigvis byder mit arbejde jo på rejser, og næste uge skal jeg rundt i Tyskland. Jeg skal besøge nogen af de små byer og finde ud af hvad de kan med turister. Jeg håber på godt vejr.
OG så glæder jeg mig til at endelig launche det projekt jeg har arbejdet på sammen med Andreas Bo i næsten et år.
Herhjemme arbejder vi på en familietur til Barcelona, og så er jeg jo for alvor gået i gang med at arrangere gruppe og firmarejser til udvalgte steder. Jeg har 3 ture der skal afvikles i sensommeren. Der er SÅ spændende. Jeg fortsætter selvfølgelig med at fortælle om det hele lige her på bloggen.

TAK FORDI I FØLGER MED

 

 

 

GemGem

Related Posts

Discussion about this post

  1. Sofie siger:

    Tak for at vi må følge med. Du virker ret sej trods modgangen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *