Nu er det alvor med den oprydning i bekendtskaberne - Travel Junkie

Nu er det alvor med den oprydning i bekendtskaberne

Siden jeg startede min rejse med at smide bagagen i januar, er der sket en del. Ud over at smide 10 kg ( det blev heldigvis til 12), så skulle jeg jo også smide noget af den bagage, jeg ellers gik rundt med. Det dårlige selvværd, de dårlige relationer osv. En seriøs oprydning.
At smide nogle kilo var nok det mest håndgribelige af det, fordi jeg vidste hvor jeg skulle starte,  og derefter lagde en plan.
Det er altså lidt sværere at lægge en plan for hvordan man kommer af med de mennesker i livet der tynger en. Egentligt også fordi de tit måske ikke gør det med vilje. Jeg har altid givet udtryk for, at jeg er ligeglad med hvad folk mener om mig. Det er sandt på den måde, at jeg er ligeglad med at folk synes jeg har et mærkeligt job, får botox i panden og elsker min hund som var den mit barn. Men jeg er en pleaser på andre områder, sådan ift. at jeg vil gerne have at folk jeg godt kan lide og respekterer, også godt kan lide mig. Sådan fungerer verden bare ikke desværre. Nogen gange kaster man en masse energi efter nogen og noget i håb om at den kommer tilbage, det sker bare ikke.

Senest under min krise i mit forhold, har jeg virkelig måtte gøre op med meget og mange. Jeg har veninder som direkte har udtrykt, at de har mistet respekten for mig, pga. at jeg bliver i noget der ikke var godt. I håbet om at det kan blive godt.
Jeg har virkelig været skuffet over det og ked af det. Især fordi jeg jo gerne vil have at mennesker, jeg holder af, har respekt for mig den anden vej også. Jeg har bare besluttet, at jeg ikke vil lade mig styre af det. Jeg kan mærke at folks “gode intentioner” og råd, tit kommer fra situationer de selv har oplevet. Det kan sagtens være jeg dummer mig lige nu, men det skal jeg jo selv mærke og finde ud af. Det nytter jo ikke noget, at jeg giver min kæreste skylden for noget andre mænd har gjort mod andre kvinder …. vel?
Man kan hurtigt komme til at skære alle over en kam, og dét skal man ikke.

Jeg har talt meget med min coach Kim Boye ( læs mere om ham og hans coaching i mit indlæg her), om det er nødvendigt med et clean cut til sådan nogen mennesker. Netop fordi er man i krise, kan man næsten ikke klare flere af den slags opgør. Det er drænende, og nogen gange får man det udskudt, fordi man ikke kan overskue situationen eller opgøret. Heldigvis handler det mere om at være fokuseret på sig selv og det man gerne selv vil. Det er slet ikke nødvendigt med de der store seancer. Det handler mere om at udsende den energi man gerne vil modtage, så får man den igen. Og ikke mindst om at bestemme sig om retningen, tage beslutningen og holde fast. De mennesker der respekterer dig og din kamp skal sgu nok blive hængende. Jeg var jo meget i tvivl om det der med en coach, men grundet omfanget af denne process så jeg mig nødsaget til at få hjælp fra en der kunne se det hele lidt ovenfra. En af mine klogere beslutninger…

Ordsproget “når en dør lukkes, åbnes der en ny” er meget passende her. Jeg har virkelig fået støtte, kærlighed og respekt fra de mest uventede steder i denne proces. Det hjælper mig, at for hver veninde eller bekendt der synes jeg er svag , er der lige så mange der synes at jeg er sej. Fordi jeg kæmper for det jeg tror på … og det betyder sgu meget!!!

Jeg er der i processen med mit liv, med kærligheden og med karrieren at jeg gider ikke mere pis fra folk der ikke vil mig det godt. Og da jeg sidder i Tyskland og skriver dette indlæg, er det vel meget passende at skrive  AUF WEIDERSEHEN …

 

 

 

 

 

 

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Kari-Ann siger:

    Livskriser lærer os om vores grænser. Og de venner, der ikke kan lide hele dig, både før, under og efter krise, har du alligevel ikke brug for.
    Du er sej… røv sej… at stå ved dig selv. For intet er mere vigtigt end dig.
    Jeg er fan.

  2. Vilket bra inlägg Marianne. Jag kom till samma insikt under min resa i Tyskland :). Bra ställe för självinsikt och var och vem man ska lägga sin energi på. You go girl ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *