Færdigkøbte vegetarbøffer med mexicansk salat - Travel Junkie

Færdigkøbte vegetarbøffer med mexicansk salat

Jeg skal ærligt indrømme, at jeg har prøvet et par gange sådan at lave vegetarbøffer selv, men det bliver noget juks. Så nu er jeg gået over til at prøve de færdigkøbte. Det er ikke fordi jeg er blevet vegetar sådan 100%.  Jeg vil bare gerne spise mindre kød og når jeg gør det – fra fritgående dyr. Jeg rører sjældent svinekød efterhånden.

Disse “bøffer” er købt hos Irma og er mine favoritter. De findes i 2 udgaver, alt efter humøret. Man kan bruge dem i en burger eller man kan spise dem sammen med en salat eller andre grøntsager. Da denne variant er med jalapenös, valgte jeg at lave en mexcicansk salt. Lidt 80ér agtig men chrunchy og lækker og meget sommerlig.

Til salaten skal du bruge:

Iceberg salat
Majs
Avocado
5 smuldrede nachos
og skefuld cremefraiche

Der er meget majs i denne opskrift men den falder på ingen måde tungt og på trods af ris og andre kulhydrater har de her vegetarbøffer et ok lavt kalorieindhold, men kan du blive mæt af en er det optimalt. Vælger man én bøf så suppler salaten med lidt kidneybeans for protein og mæthed. Lidt rødløg ville også have klædt den.
Jeg elsker jo dyppelse og salsa passer også fint til retten, enten en du selv laver eller den færdigkøbte fra supermarkedet.

NB.
Vigtigt at tilføje at jeg er stor tilhænger af hjemmelavet mad, men når man sådan ændrer livsstil er der mange af de nemme måltider der sådan ryger og jeg synes det er ok at lave en let løsning en gang imellem.
Se andre forslag til sund købemad til én person 
Jeg har det på samme måde med falafler, som jeg elsker men heller ikke selv gider lave. Jeg køber dem der er forstegte i en friture. Og ja friture burde egentligt være bandlyst, men de er bare gode opvarmet i ovnen og så passer de enormt godt sammen med en masse sunde sager. Humus, grillede grøntsager. Det må altså opveje frituren 😉
Jeg køber altid dem fra Nutana.

GemGem

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *