Fiskefrikadeller med spidskålssalat

Denne ret med fiskefrikadeller kan laves på 15 minutter og kan varieres på mange måder. Jeg er jo til de nemme løsninger så jeg køber min fiskefars færdig. Denne gang var den en blanding af laks og torskefars. Jeg havde lyst til lidt asiatisk og puttede derfor koriander og chili i farsen ( Jeg brugte tørrede krydderier, smagen ville have været skarpere med friske).

På panden med det og så i gang med at snitte spidskålen fint. Normalt ville jeg vende det i lidt olie, citron, salt og peber, men da vi er i det asiatiske hjørne så tog jeg en spiseskefuld af min yndlings wasabi/cesardressing og blandede ned i. Derefter hakkede jeg persille og mandler og dryssede henover. Meget crunchy og lækkert.

Er du mere til det traditionelle, så er det bare at følge sammen fremgangsmåde bare uden ekstra krydderier. Køb en hjemmelavet god remoulade hos din fiskehandler. Det er stadig sundt hvis du ikke drukner det. Du kan også riste rugbrød til ( Dog ikke hvis du følger 10 kg på 100 dages planen ) og husk citron!


Du skal bruge:

500 g Fiskefars
1 Spidskål
20 Mandler
En lille kvast persille

evt.
ekstra krydderier
wasabi dressing eller remoulade
citron

Jeg laver sjældent en ret uden den kan spises sammen med et glas vin og laver du den asiatiske udgave, passer et glas køligt Grüner Veltliner så udmærket til ( Igen IKKE hvis du følger 10 kg på 100 dages planen)

 

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *