Huawei Mate 9 pro min nye rejsekammerat - Travel Junkie

Huawei Mate 9 pro min nye rejsekammerat

Reklame
Jeg har fået nye telefon og ikke bare en hvilken som helst telefon. Det er en Huawei mate 9 pro, og har man holdt i hånd med Iphone i gennem mange år, er det jo en ny oplevelse. Jeg har været super glad for Iphone MEN som rejseblogger har jeg ikke altid været så begejstret for den. Det kommer sig lidt af at jeg faktisk KUN bruger min telefon til at fotografere med og den er bare ikke helt god nok. Det kan selvfølgelig også være fotografen den er gal med. Jeg leger en gang imellem med tanken om at købe et kamera. For at være helt ærlig er det meget nemmere at gøre alt med telefonen og så det er nemt, men det har selvfølgelig haft nogle begrænsninger. Med den her telefon bliver det hele lidt nemmere. Jeg har som sagtlige fået den og glæder mig til at få den med på tur i næste uge.
Den kan altså en hel masse og jeg har prøvet at lege lidt med de forskellige funktioner når jeg nu skal fotografere forskellige ting. Billederne her er ikke redigerede i noget program efterfølgende.

Her har jeg prøvet at lege lidt med skarphed i baggrund og forgrunden…. ( jeg siger prøver)

Mor/datter selfie i gadelys. Når teenageren indviliger i foto er det med at være kvik.

Her har jeg prøvet at rode lidt med farverne 🙂

Her er der intet gjort men det bekymrer mig at ingen ved hvad der skal ske med det hus der.. Det ligger i en baggård mellem Amaliegade og Bredgade

Sort/hvid selfie – lige her ka jeg faktisk ikke se at det er bedre at tage det i Sort/hvid ift. at lave det om efterfølgende men måske jeg gør et forkert?

Udover kamerafunktionen har telefonen også plads til 2 simkort hvilket jo også er smart når man rejser. Især hvis man som jeg tit købet et lokalt simkort og sætter i for data. Jeg er altid mega bange for at miste det der ikke er i telefonen. Her er der styr på det. Jeg glæder mig til at finde ud af ALT det den kan, men det kommer hen ad vejen når jeg har brugt den et stykke tid.

Indlægget er lavet i samarbejde med Huawei Danmark

 

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *