Jeg er ikke bundet af materielle ting - Travel Junkie

Jeg er ikke bundet af materielle ting

Jeg har fået masser af kommentarer på mit indlæg om STAY i går. Spørgsmål lige fra hvad det koster at bo her, til hvordan jeg lever uden mine møbler osv. Lad mig starte med at sige, at jeg ikke er bundet af materielle ting. Jeg er da superglad for mit Rolex ur, og ja jeg har en forkærlighed for sko. Jeg samler ikke. Når noget nyt kommer ind er der noget andet der ryger ud.
Jeg ejer ikke noget, jeg ikke kan rejse fra. Den eneste tilknytning jeg har til min gamle adresse er de mennesker der bor/boede der. Generelt prøver jeg at få følelser for mennesker i stedet for ting.
Jeg er ligeglad med møbler og smart design. Jeg elsker smukke ting men jeg vil hellere købe oplevelser i stedet for døde ting. Jeg har ikke alt muligt nips der gør at jeg føler mig mere hjemme et sted. Når det er sagt så skal jeg da lige have hentet et spejl og en bog. Men det er ting der har en praktisk funktion. Jeg tror at jeg er kommet dertil hvor jeg kan bo alle steder, fordi jeg endelig føler mig hjemme i min egen krop. Hvis det giver mening?

Jeg har nogle veninder som bruger rigtig mange penge på tasker og sko, og når jeg kommer ind i deres walk in closet ( for sådan et har de også ) så bliver jeg vildt misundelig. Jeg har tit spøgt med at sådan et ku jeg godt tænke mig. Hvilken luksus. Men sandheden er, at jeg slet ikke har tøj nok til at fylde sådan et op. Jeg har lige nu et par jeans og et par sorte bukser jeg kan passe og det er så fint med mig. Jeg smider ud, sælger eller bytter.
Jeg har taget det meste af mit tøj med mig fra Bredgade og hold op hvor er der mange gode ting, som jeg enten ikke kan passe mere ( jeg har jo immervæk tabt 12 kg) eller som jeg bare ikke har gået i nogensinde. Der hænger meget med priser på. Alt dette skal der ryddes ud i, og jeg planlægger et loppemarked MEN jeg har nogle ting som jeg lige synes jeg vil prøve at komme af med nu. Pga. sæsonen osv. Så jeg har lavet profilen på Instagram der hedder @traveljunkie_salg hvor jeg lægger nye ting på løbende. Der kan betales med Mobile Pay og der kan enten afhentes eller jeg sender med DAO. Tag et kig og hjælp mig med at komme helt på plads her på STAY.

Sælger bla. sættet på billedet, der kun har været brugt til shoot, samt et par helt nye Balenciaga Sneakers. Og jeg putter nye ting på hver dag lige nu så kig forbi.

 

 

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *