Le Mini Macaron - manicuresæt perfekt til rejser | Travel Junkie

Le Mini Macaron – manicuresæt perfekt til rejser

le mini macaron

Jeg bliver tit spurgt om, hvad jeg altid har i rejsetasken. Jeg ville gerne komme med et voksent og fornuftigt pakkeråd her, men udover solcreme og diverse kosttilskud og vitaminer, har jeg altså altid min Le Mini Macaron med, og måtte jeg kun vælge én beautyting at pakke ( udover tandbørste selvfølgelig), ville jeg vælge at tage den med. For lidt farve på hænder og fødder er klædeligt, og kan redde mange af mine sorte outfits fra at være kedelige.

Måske kender du Shellac? Som er en lak og behandling, der får lakken til at holde i flere uger. Denne behandling koster på de billigste steder 250, og man kan snildt få det på 2 gange om måneden. På fødderne holder det dog noget længere ( omkring en måned ).
Anyway  – denne behandling er noget lignende. Forskellen er bare at du laver den derhjemme og sparer dermed mange penge. Jeg siger ikke du helst skal droppe din” negledame”, det er jo også hyggeligt at blive nusset om nogen gange. 🙂
Jeg synes det er rart med en lak der holder. Især ved pool, strand osv. Men den tørrer også lynhurtigt. Du kan lave en virkelig holdbar manicure på omkring 15 minutter. Jeg er virkelig klodset når det kommer til at lægge neglelak på –  og JEG kan finde ud af det. Det betyder, at det kan DU også.

I går lagde jeg lige en rød farve på ( Cherry Red) inden vi gik ud og fik en drink.
Le Mini Macaron har USB stik så den kan sættes både i stikkontakt og computeren.
Grundsættet, altså selve den lille macaron plus tilbehør og en farve koster 350.- hvilket kun er lidt mere eller det samme som en almindelig shellac behandling. Der findes lidt forskellige muligheder inde på siden her, og der findes virkelig mange farver at vælge imellem her.
Indlægget er ikke sponsoreret, jeg er bare vældig glad for den 🙂

Jeg har normalt kun en farve med, men Josephine er med på denne tur og spå skal vi selvfølgelig have en hel masse at vælge imellem.

Her er en video omkring hvordan man gør. Det er supernemt!

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *