Hvor meget kan jeg dele med jer? - Travel Junkie

Hvor meget kan jeg dele med jer?

 Jeg elsker mit job ingen tvivl om det, og jeg klager sjældent over det – kun for sjov. Faktisk føler jeg mig 98% af tiden meget privilegeret. MEN når man går gennem en personlig krise, som den jeg står midt i lige nu, er det svært at skulle leve af sig selv som brand.
Mine historier skulle jo helst være positive og givefolk lyst til at rejse og se verden. Lave lækker sund mad og bare nyde livet. På trods af at jeg er sund og rask, har tabt mig og alt det der, er det svært at finde det positive frem lige for tiden.
Man siger at tiden læger alle sår, og hver dag vågner jeg op og tænker:
-Måske har jeg det lidt bedre i dag.
-Måske har jeg overskud til lidt mere.
– Måske kan jeg være en bedre mor for min datter, en bedre veninde for veninderne….
men på et eller andet tidspunkt i løbet af dagen, så løber jeg tør for positiv energi og bruger så måske en times tid på bare at ligge i fosterstilling og græde.

Jeg får det faktisk lidt bedre. Lige bagefter for en kort stund. Når der er renset ud, og så starter det lige så stille forfra. Og jeg ville egentligt gerne dele alt med jer derude kære bloglæsere. For jeg ved I er der og følger med, og nogen gange hjælper det at tale om ( fortælle om )  tingene. Men jeg har en familie og er nødt til at respektere deres grænser for hvad der er for privat.

Så hvis I synes jeg mangler lidt her på bloggen, at der er færre indlæg og færre posts på Instagram har det sin årsag, men jeg kæmper, og jeg kommer tilbage med 120 i timen. Det lover jeg! Tak for støtten og de sødeste kommentarer fra de mindst ventede steder. Tak for invitationer til dates osv. Jeg kommer nok lige til at melde pas på den slags, men jeg er sgu taknemmelig for opmærksomheden lige meget hvad bagtanken måtte være.

Og med et lille citat fra Hella Joof vil jeg ønske jer en dejlig lørdag

” Spar ikke på kærligheden. Elsk alt, hvad du kan. Men du må ikke lade som om. Du må ikke handle med kærligheden. Og du må ikke jaske med den.”

Related Posts

5 Discussion to this post

 1. Pernille siger:

  Tror du trænger til et stort kram……og husk : Glimmer på og, op på kaminhylden❤️

 2. Lea Pabian siger:

  ❤️❤️❤️❤️

 3. Mette siger:

  ❤️❤️❤️ Sender dig kærlige krammere og tanker fra Frankrig – lad os ses når jeg kommer hjem!

 4. Jannie siger:

  ❤️❤️ A bird sitting on a tree is never afraid of the branch breaking because her trust is not on the branch but on its own wings. Always believe in yourself ❤️❤️
  Hold ud søde du….
  Knus Jannie

 5. Lullu siger:

  Du er ikke en dårlig mor, eller veninde eller familie medlem, fordi du prøver at overleve midt i dit kaos… giv dig selv lov til at være røv hamrende ked af det og GRæææææd alt hvad du kan… sæt trist musik på og ta dig tid til det… sorg skal ud af systemet og ud af kroppen. Der kommer en dag hvor der ikke er flere tåre 😉
  Det sætter langt større spor i dit barn at ha en mor der går med kaos og sorg inden i og ikke gør noget ved det end at se dig sørge og arbejde med det.
  Du “offentliggør” nogle af dine udfordringer… jeg har kun et par gange været på din blog, men min første tanke når jeg har set dine billeder er, at du er en utrolig smuk kvinde. Tyk eller slank, du er virkelig smuk… det skal du vide…og, noget helt andet, jeg har ikke ord for min respekt for dig mht. at du har mistet et barn…. og at du har overlevet det. DU har overlevet at miste et barn! Det er SÅ vildt! som mor, fatter jeg ikke hvordan man kan det, du er jo det vildeste forbillede Marianne – Jeg er helt sikker på din rejse ender rigtig godt, du har nemlig valgt at du vil videre. Stort Kram herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *