Noget at tænke over…

Jeg var torsdag aften til et meget spændende arrangement omkring det at være blogger. Et arrangement i et nyt netværk, hvor vi bloggere kan få hjælp af fagfolk og hinanden omkring regler osv. Jeg forventer mig enormt meget af det.
Der var 3 talere –  en blogger , et brand (Loreal) og en blogekspert. De gav hver især deres take på blogfaget, og der blev talt meget om det der med at være troværdig, tjene penge og samtidig beholde gnisten og skrivelysten. For selvom det måske tit virker som et drømme scenario at være blogger, er der faktisk udfordringer ligeså som ved alle andre jobs,.. Og det er jo lige det der med at finde ud af om det er et job. Hvor langt man vil tage blogfaget? Er det en hobby, er det et bijob, eller er det faktisk en fuldtidsbeskæftigelse?
Og hvad med den passion der altid er i starten, og som gør at man faktisk har kyst til at skrive noget  hver dag. Kan man bibeholde den, når det er et job og noget man rent faktisk skal? Jeg har tænkt meget over det de sidste par dage, og må faktisk erkende at jeg hen af vejen har mistet noget. Ikke interessen for at blogge, og da slet ikke interessen for at rejse, men jeg har mistet det personlige altså de der små personlige historier der gør at I kender mig. Det der viser jer hvem jeg er.
Jeg ved ikke faktisk ikke helt hvorfor, men  jeg tror jeg i kraft af at have mødt så mange andre totalt seje rejsebloggere gennem 2016, har kigget lidt for meget på deres blogs. Jeg har villet lade mig inspirere, og har været mega imponeret over kvaliteten på deres artikler. Det er jo nærmest som at læse et rejsemagasin hver gang der er et nyt indlæg. Det har begrænset mig, kan jeg mærke, altså på den måde at jeg synes lige pludselig at mine små klip fra destinationer og personlige indlæg ikke længere var gode og gennemarbejdede nok. Og derfor har jeg ikke skrevet så meget. Jeg har været nervøs for at komme for meget væk fra rejserne, ved at fortælle hvad jeg ellers går og laver. Og det er jo latterligt jeg rejser jo “kun” ca. 10 dage om måneden. Resten af tiden tusser jeg jo rundt herhjemme om mon ikke der også er sjove historier fra dén side af mit liv.  Så der kommer altså meget mere MIG fremover. Og det betyder mere teens ( burde lave en ekstra blog der hedder teenmom), mere mad, mere vino ( og måske tænker du … Kan der komme mere vin?) og mere Vegas. Og det er ikke Las Vegas   men min faste følgesvend Vegas :-).  Håber I gider følge med og smide en kommentar i ny og næ. Jeg bliver så glad.

 

 

Related Posts

10 Discussion to this post

 1. Laura siger:

  Juhuuu for mere dig! Jeg synes selv det er hyggeligt også at følge med i de mere personlige dele af en bloggers liv – ligesom jeg også synes det er fedt at blive inspireret til det næste rejsemål 🙂 Jeg hepper på dig! Og Vegas! Nøj, han er sød! Er i øvrigt helt med på at arrangementet i torsdags satte tanker i gang. Det knager her på 1. etage – en blanding af masser af motivation og inspiration til at blogge, samtidig med en skræmmende videnskabsteori-eksamen på mandag, som jeg frygter 🙈 Åh, jeg vil bare allerhelst sidde og redigere billeder og skrive med musik i ørerne…

 2. Thomas Madfar siger:

  Kender det alt alt for godt, men indimellem kommer der jo indlæg som dit her der luge får en til at tænke og fik de inspirationen frem igen 😀
  God skrivelyst

 3. Jeg kan godt lide dine rejsebeskrivelser, men selvfølgelig er du mere end rejserne og det er kun rart også at læse om.

  /Annette

 4. Louise siger:

  Hej Marianne. Virkelig god nyhed:)
  Jeg har mere ell mindre været sprunget fra som fast læser, da jeg siden du lavede bloggen om til rejseblog, slet ikke har kunne fornemme hvem der var bag bloggen længere. Jeg har ofte tænkt, at jeg ligeså godt kunne have læst i en Turen Går Til-bog.
  Jeg glæder mig til at se mere dig😍

 5. Mette siger:

  Jeg synes vi skal tage på Sokkelund og lave top 10 lister 🙂

 6. Henriette siger:

  Hurra for det og for dig. Dine rejsebeskrivelser er fine, men det bliver hyggeligt at høre mere om (og fra) dig. Jeg synes, at det er inspirerende, at læse (nu må du helst ikke blive sur) om en voksen kvindes betragtninger om dette og hint. Jeg læser en del blogs, og synes at det er forfriskende, at du virker voksen (ikke kedelig) i dine betragtninger. (og så trækker det absolut ikke ned, at du har den smukkeste brune lab. Kald mig bare overfladisk 🙂 )

 7. Nana siger:

  Dejligt indlæg. Jeg er meget ny i at skrive rejseblogs og har også haft mange personlige rejsebeskrivelser med på min de5stikkeraf -blog, men jeg er helt enig, måske jge skulle overveje om der skal mere af mig. Jeghar selv valgt at tilmelde mig deres netværk efter mødet i torsdag og jeg er faktisk mega begejstret for det.

  Dejligt at have mødt dig. Jeg glæder mig til at se og læse mere til dig.

  Fra en rejselysten til en anden:)

  Nana

 8. Lyder som en god ide, du har fået der:-)

 9. Tine Isabella siger:

  Jeg glæder mig så meget til at lære dig bedre at kende. Min første kommentar nogensinde😅 Tak for en fantastisk blog søde Marianne

 10. Tine Isabella siger:

  OG til at se og høre mere til Vegas. (Im a dog person too;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *