Noget der minder om sommer i Danmark - Travel Junkie

Noget der minder om sommer i Danmark

Som jeg nærmest skriveri hvert indlæg i denne tid er jeg mest i Danmark i denne tid, og det huer mig ikke at se de alle folk feriebilleder fra Mallorca, mens jeg selv sidder i København i gråvejr. Denne weekend bød dog på lidt sommer og sol. Vi flirtede lige lidt med sol og varme lørdag mens søndag viste sig fra sin bedste side med kun få skyer.
Vi besøgte Martin som har et fint hus tæt på Tisvilde, og i de her sommerdage ville jeg godt bytte med lejligheden i Bredgade. Der er pool og det hele… Jeg lagde et billede op på min Insta story og folk skrev “Hverhenne i Spanien er du”? ha ha.

Vi spiste frokost i byen og gik derefter en runde og så på lidt butikker, og så på stranden. Der ER altså godt nok pænt ved vandet her, og på en anden måde end i Sydeuropa. Danmark ER dejlig om sommeren men som sædvanlig lader den vente på sig og er lumsk når den endelig er her.
Vi sad på en kaffebar og lurede på mennesker, og det er jo nærmest som at sidde på en kaffebar i byen. Det er de samme mennesker der går rundt, og i søndags inklusiv mig selv. Er det ikke noget med at man siger at uge 29 er Tisvilde ugen? Troede egentligt at uge 29 var Skagen ugen 🙂

 

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *