Nye billeder fra Desenio - Travel Junkie

Nye billeder fra Desenio

Annonce
Nogle gange må man ændre de små ting hvis man ikke kan ændre de store. Det lyder faktisk banalt, men ikke desto mindre er det rigtigt. Vi er tilbage i Bredgade, og udover at der er sket en forandring med os, skal der også ske en forandring med de fysiske rammer. Ellers kan man hurtigt føle man er tilbage til udgangspunktet. Så tak til Desenio.

Især Josephine havde brug for at ændre nogle små ting på sit værelse, og vi bestilte derfor en masse billeder fra Desenio.
3 på stribe, en 2 indianerkvinder og Carrie Bradshaw citatet:

“MAYBE SOME WOMEN ARE NOT MEANT TO BE TAMED. MAYBE THEY ARE SUPPOSED TO RUN WILD UNTIL THEY FIND SOMEONE JUST AS WILD TO RUN WITH”

Jeg har set på diverse boligsider at botaniske prints hitter lige nu. Derfor valgte vi det lille også, men er ikke helt sikker på placeringen. Se flere botaniske prints her

Udover de 4 her, blev der også valgt et par andre der ikke er sat op endnu. Jeg købte selv bl.a. det her, men har ikke fået dem i ramme endnu. Man kan sagtens bestille billederne med ramme. Jeg valgte bare uden da jeg endnu ikke er sikker på om det skal være sort eller træ. Se det store udvalg af plakater her

Alberte bestilte et enkelt, som hun satte op imellem sine andre billeder, og der er som I kan se plads til flere – Godt vi kan hænge rammerne op med søm.
Det er sjovt som de to piger kører en vidt forskellig stil ( Det er dét længst ude til højre med de to piger i poolen). Én ting er dog fælles, de er de vildeste rodehoveder  – derfor den sparsomme fotografering af resten af værelserne.

Desenio har virkelig et kæmpe udvalg og det var svært at begrænse sig. Skulle du også have lyst til at få lidt nyt på væggene kan du med fordel købe de næste 2 dage. Fordi jeg har nemlig lov til at give 25% til mine læsere :-).

Koden “TRAVELJUNKIE” giver 25% rabat hos Desenio mellem d. 8-10 Aug – Gælder ikke på rammer og Handpicked plakater. 

 

 

 

GemGem

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *