På ferie i skoletiden? - Travel Junkie

På ferie i skoletiden?

Der er mange af mine læsere der i løbet af sidste uge, har spurgt om hvordan jeg har mulighed for at rejse med Josephine uden for skoleferierne. Hvordan vi får det til at hænge sammen med lektier osv.

De fleste gange rejser jeg jo uden hende, men på den sidste tur til Dubai var hun med på job. Vi skulle anmelde nogle af alle de store nye forlystelsesparker der er i Dubai. Det er også sidste tur af den slags uden for ferier. For lige om lidt står den på eksamen, og næste år hedder det gymnasiet. Og jeg vil hellere give hende disse oplevelser med i bagagen end en stor fed check når hun bliver 18. Det giver hende helt sikkert noget andet værdifuldt hun kan bruge resten af livet. Men jeg har faktisk skrevet et meget uddybende indlæg om præcis dette tidligere som jeg tænker siger det hele. Det kan du finde her.
Og ellers er her bare lidt mor/datter billedespam fra ture det sidste år.

 

 

Related Posts

2 Discussion to this post

 1. Louide siger:

  Som barn blev jeg hvert pr taget ud af skolen i januar, for at rejse i 2 uger.
  Det var noget helt særligt at komme væk fra kulden og mørket. Det har givet mig så mange gode mindet! – ift skole, så aftalte vi med læreren, hvordan lh hvorledes (det har aldrig været et problem og jeg kan ikke huske hvor meget eller hvor lidt jeg skulle lave)

  Jeg tror på, at det er SÅ godt for børn ar rejse og opleve – især med det stress, som børn idag kan få netop pga skole.

  På trods af rejser kom jeg på gymnasiet, fik mig en uddannelse efter og er idag i et godt job. ( og jeg havde ikke lysten til skole som barn eller teenager ) det hele skal nok gå, selvom barnet misser nogle uger 😊

  Det er så fedt, at du tager din datter med! Det har meget større værdi, end hvad hun havde lært på skolebænken

 2. Du har SÅ meget ret i at det giver hende nogle oplevelser, som hun ellers aldrig ville have fået og en ballast med sig i livet, som hun altid vil kigge tilbage på med glæde:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *