Det skal jeg i Påsken - Travel Junkie

Det skal jeg i Påsken

Afslapning står øverst på min liste. Der sker meget lige nu, og jeg har brug for at koble af med mine 3 bedste venner HBO, Netflix og Viaplay. I går så jeg 2 afsnit af Prison Break the Sequel. Skuespillerne ligner sig selv – pæne mænd ;-). Den er lige så svedig og beskidt som jeg husker den. Og “Michael Scofield” er stadig mega bad ass.
På Netflix ser jeg Designated Survivor og på HBO ser jeg Billions og The Arrangement. Fælles for alle serierne er, at der kommer et nyt afsnit hver uge og jeg er derfor i gang med Ray Donovan i “pauserne”.

Min veninde Carina har derudover arrangeret at vi skal på Experimentariet. Hun mener åbenbart vi trænger til den slags aktiviteter. Godt så! Jeg er mere til Copenhagen Streetfood inde ved siden af, så jeg tænker vi slår to fluer med et smæk. Det skal jo virkelig bruges inden 2018 hvor de lukker. Det er et konge koncept, og ja jeg ved godt de åbner et nyt sted, men det bliver jo ikke det samme. Spændende at se om der er sunde muligheder eller jeg falder for en burger. SÅ skal der motioneres. Der er lige præcis 20 dage tilbage af mine 100 dage og jeg mangler 2,5 kg. Jeg VIL nå det! Svært her i Påsken. Men hey –  jeg har ikke sendt nogen gækkebreve, så jeg kan ikke risikere at få et påskeæg – Så var jeg jo tvunget til at spise det. Alt andet ville jo være uhøfligt.

Jeg håber, at vi udover vores besøg på Experimentariet får tid til at tale lidt om vores Workshops. Carina driver firmaet Brandsome, og hun er virkelig dygtig til sociale medier og ikke mindst søgemaskine optimering, som jeg ikke aner en disse om. Hun har virkelig gjort en forskel for mig og min blog. Hun har været ude i periferien hele tiden. En besked her og der, og altid et skulderklap i mine sejre, og et kram i mine kriser. Jeg kender hende tilbage fra da vi begge var kuffertpiger i Tv Programet Deal  No deal. Anyway først her på det seneste har vi fundet sammen i vores fælles passion for sociale medier, og har besluttet af lave en workshop til jer der gerne vil ha styr på det der med blogging. Jeg står for den teoretiske del… altså fortælle om min historie og erfaringer og om hvordan jeg tjener penge på det. Carina er “nørden” der giver jer hands on information, som I kan bruge lige med det samme. Det er allerede i maj. Så sidder du og tænker at du gerne vil høre om det så smid lige en mail. Så kontakter vi dig med dato og indhold, når vi ved mere.

Klog, pæn og altid sulten….

Og så lige en opfordring. Ikke at jeg skal lokke folk i fordærv, men mine aller bedste venner i verden har overtaget baren Mathies i Ny Adelgade. Så har du været til Påskefrokost eller noget så kig forbi i aften eller Lørdag. Det er en lille hyggelig bar med god stemning og du kan få masser af øl både fad men også special øl. Her i Påsken er der fra kl. 22.00 Smirnoff vodka + Sodavand til 500,- . Der er også 10 Gajol shots for 100 hvis du er mere til den slags. jeg selv er klart til deres cocktails som er virkelig gode og koster omkring de 100,-   SES VI?

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *