Skal vi være i familie sammen? - Travel Junkie

Skal vi være i familie sammen?

Vegas er blevet onkel, og det kan godt være at du sidder og tænker, at det er der ikke noget der hedder for hunde osv. Men det er der. Vegas´søster IZA ( de er fra I kuldet – Vegas hedder rigtigt Icebreaker ha ha ha) har fået 10 hvalpe. Og de er bare cute.
Det her er på ingen måde en salgsannonce for hvalpene, for det er ikke bare alle der kan købe en hvalp.  Udover at Bettina og Henrik ( som jeg i øvrigt er rigtig glad for at kalde mine venner) er gode til at screene folk, så skal du også lige igennem mig 😉 Altså hvis jeg får af vide at du har set hvalpene på min blog. Og jeg har 50 spørgsmål i stil med:

– Hvem får hunden hvis du går fra din kæreste?
-Hvis din kæreste og din hund falder i vandet – hvem redder du så?
-Hvis der kun er én bøf i køleskabet hvem får den så?

Osv. osv og der skal ikke være tvivl om at det rigtige svar på alle spørgsmålene er hunden. Er du med så lang så må du gerne inge til Bettina og Henrik på 2466 9707.
Du ka også lige se lidt mere på deres hjemmeside her: http://kennelhindholms.dk


Jeg kan ikke love dig en artig hund. Det har vist meget at gøre med opdragelsen ( har jeg ladet mig fortælle), men jeg kan love en sød, flot og vel socialiceret vovse som giver det bedste udgangspunkt for at få en rigtig god hund. Vegas er jo familehund.  ja faktisk familiens overhovede, men er man til markprøver, udstillinger kan de også det. Der er kun få uger til de kan flytte hjemmefra, så skynd dig at tage ned og møde dem, hvis du står og skal have hund. Jeg behøver vel ikke at fortælle at tidspunktet er perfekt! Der skal vel afholdes en eller anden form for ferie.

Jeg vil slet ikke starte på at fortælle hvor meget min hund betyder for mig. Jeg tror lidt på skæbnen når det kommer til hunde. Da vi købte Vegas var jeg et par andre steder for lige at kigge og på trods af at hvalpene var søde, var jeg bare ikke solgt. Da jeg mødte Vegas første gang var det uden Jan eller pigerne. Han var den sidste i et kuld og havde et andet halsbånd på end de andre fordi han var vokset ud af standardmodellen. Der var ingen tvivl i mit sind og selvom jeg inviterede resten af familien med ned for at se ham havde jeg bestemt mig – Det var min hund. Men heldigvis var det kærlighed ved første blik for dem også


P. S
Vegas skal på ferie dernede i næste uge, og man ved jo ikke om jeg kommer til at tage en ekstra hund med hjem når jeg skal hente ham.  Det er planlagt så smart at de hvalpe skal være flyttet hjemmefra når han skal hentes. Tænk at man skal tænke i sådan noget inden man planlægger en rejse. Og jeg får også altid beskeden ” Lad være med at komme hjem med mere end en hund” hver gang der er hvalpe dernede – suk.

 

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Henriette siger:

    Slemme, slemme dig. Brune labs er et af min meget svage punkter, og vi sagde farvel for et par år siden til vores pga. gigt. Han blev kun 7 år, øv. Jeg besinder mig dog, da livet pt. ikke er til hundehvalp,- træning og hvad der ellers følger med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *