Skizofreni på bloggen - Travel Junkie

Skizofreni på bloggen

HVAD SKER DER?

Jeg har selv tænkt det. Er blevet spurgt om det, og har nu taget en beslutning der kan svare på spørgsmålet: “Hvor er bloggen på vej hen?”

Siden jeg slut januar tog Jer med bagom kulissen og besluttede mig for at ændre en del ting i mit liv, har bloggen udviklet sig i en anden retning end det først var meningen. Jeg har i stedet for at tage Jer med på rejser, taget Jer med i privaten og fortalt om de ting jeg har gået og rodet med. Jeg vil sige det har været dejligt at have jer med, og den interesse og støtte jeg har fået hjalp mig virkelig, selvom jeg ikke kender de fleste af mine læsere. Og der var noget at skrive om, for oveni alt det med vægttabet og oprydning i gamle vaner og bekendtskaber, ja kom så krisen i privaten.

Jeg gik i stå, jeg flyttede, og er nu på alle måder (fysisk og psykisk) på vej tilbage.
I har været der hele vejen, og det har helt sikkert været en naturlig process på bloggen – da jeg gerne altid har villet gøre den personlig. MEN jeg vil virkelig gerne tilbage til udgangspunktet med at have en rejseblog af mange forskellige årsager.

Jeg havde en vision om at bloggen udover at være et sted man selv kunne få inspiration og gode råd til rejsen, også blev et sted hvor folk kunne spørge om hjælp til diverse. I løbet af de sidste måneder har jeg hjulpet mange med bookning af hoteller, anbefalet restauranter og den slags. Og jeg kan mærke det gør mig glad, og at det er det jeg skal lave en hel masse mere af.

Udover at det må være trættende for Jer læsere at læse om personlige kvaler hele tiden, har det også været trættende at gennemgå dem 😉 Og bloggen og mine rejser har lidt under det, da min energi har ligget andetsteds.
Jeg kan mærke at lysten til at rejse er tilbage og jeg begynder at mærke den velkendte “wanderlust” igen. Lyst til at møde nye kulturer og mennesker. Lyst til at smage anderledes mad og lyst til at komme væk fra kolde Danmark ind imellem.

For ligesom at slå en streg i sandet og gøre forandringen tydeligere, har jeg besluttet at bloggen skal ha nyt look. Jeg bruger derfor resten af august på at finde ud af hvordan den skal se ud, og der er et par personlige indlæg  der presser sig på inden jeg skifter retning. Så jeg arbejder på at det bliver efter 1. september men måske bliver det før.

Det er svært at gøre alle glade. Jeg er før blevet kaldt overfladisk fordi jeg har en blog der anmelder rejser, hoteller og restauranter og det kan måske virke som et spændende liv. Jeg er også blevet kaldt opmærksomhedssøgende fordi jeg har fortalt om de ting jeg har dealet med de sidste måneder. Og endda narcissist. Man skal høre meget før ørene falder af, men i sidste ende handler det om hvad der føles rigtigt for mig, så derfor denne beslutning.

På Travel Junkie version 2.0 kan du få:
Historier fra de varme lande
Mine yndlingssteder – diverse toplister
Enormt mange informationer om mit yndlingssted Mallorca
Inspiration til restauranter og mad fra udlandet
Rejsetips
Anmeldelser af restauranter, cafeer og barer i København.
Og du kan selvfølgelig følge mig på mine rejser rundt i verden.

Har du lyst til stadig at være lidt med bag kulissen, så vil der stadig være masser af mulighed for dette på mine Instagram stories @traveljunkiedk. Der vil fremadrettet komme meget aktivitet her. SES VI?

 

 

 

Related Posts

7 Discussion to this post

 1. Jannie siger:

  Kære Marianne.
  Ja, vi ses – stadig;0)
  Det er fint, at du forklarer dine tanker om hvor bloggen skal hen, men jeg synes absolut ikke, at du skylder os noget;0)
  Hvis jeg i april skal finde lidt varme i en forlænget weekend med mine gymnasieveninder (som jeg har holdt “sølvbryllup” med), hvor vil du så foreslå/anbefale, at vi tager hen?
  God dag – og god rejse hjem igen.
  Knus Jannie

 2. Marianne siger:

  Hej Jannie – tak for din besked. jeg er glad for at du fortsat læser med.
  Mht. turen med veninderne kommer det jo lidt an på hvad du mener med lidt varme og hvad I vil.
  Er det kultur, shopping eller sol der vægter eller lidt af det hele. De fleste steder i sydeuropa begynder jo at blive varme der. Måske ikke til badeferier men til kjoler og udendørs spisning osv.
  Jeg tænker 3 timers flyvetur er hvad man gider når man ikke skal være væk i længere tid?

  • Jannie siger:

   Hej igen.
   Du rammer meget godt plet med “lidt af det hele” ;0), udendørs spisning og ca 3 timers flyvetur. Du ved bare det med at have bare ben og ikke for meget overtøj;0)
   Knus Jannie

   • Marianne siger:

    jeg selv har tænkt mig at undersøge Barcelona lidt her i efteråret. Der er et par nye steder jeg ikkehar prøvet endnu.

 3. Nevenca siger:

  Hej Marianne – Jeg er stadig med og har bestemt ikke tænkt mig at fravælge din blok grundet din personlige rejse.! Du er kun et menneske. Jeg havde fornøjelsen af at møde dig til dit loppemarked inde i byen og syntes at det gav et billedet af dig som menneske og helhed – og det var med til at give dine personlige indlæg mening. Syntes at de mennesker som har kommet med de udtalser burde SKAMME sig… Dejligt at du er ved at være oven på og jeg glæder mig til at hører nærmere om dine eventyr, og forskelige guider, praj og info fra dig. Og kan sagtens forstå at du vil tilbage til udgangspunktet med bloggen… Kh Nevenca

 4. Laura siger:

  Vi ses selvfølgelig 😀 Og jeg håber, at vi endda ses ude i den virkelige verden i et virkelig varmt land på et tidspunkt 😛 Glæder mig til at læse med fremover!

 5. Anne siger:

  Ja, vi ses 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *