STAY Copenhagen mit midlertidige hjem - Travel Junkie

STAY Copenhagen mit midlertidige hjem

Mange af jer læsere har allererede genkendt omgivelserne på mine billeder og har gættet at jeg bor på STAY Copenhagen. Det har jeg faktisk gjort i halvanden måned nu, og det ser ikke ud til at jeg kommer herfra i den nærmeste fremtid. Jeg ved andre sidder og tænker:  Hvad er STAY?
STAY er hotellejligheder som bliver brugt både af turister men også businessfolk og mennesker som mig der er mellem boliger.
Jeg har indtil videre boet i 4 forskellige lejligheder. Vi skulle lige finde den der passede bedst til teenager, hund osv. Så nu er vi sådan nogenlunde faldet på plads. Og jeg synes da lige jeg skylder at vise de lækre omgivelser herude på Bryggen.

Måske er det et taknemmeligt tidspunkt og måske gør solstrålerne det hele lidt smukkere…men jeg er rigtig glad for området. Måske har mit erhverv som rejseblogger også gjort mig så “skadet” at jeg rent faktisk føler mig rigtig godt hjemme her. Savner ikke lejligheden i Bredgade – kun dem der bor der 😉

Og så er her Fitness og ingen undskyldninger for at at gå der ned og bare gøre noget. Jeg er begyndt at træne mere. Nok 5 gange om ugen. Ikke en time hver gang men bare det at komme derned og gøre et eller andet er dejligt og giver god samvittighed. Mindst 2 gange om uge giver jeg den gas og træner hele kroppen.

Jeg vil udover det også gerne lige fortælle lidt om mentaliteten herude. På trods af at STAY ligger lidt både i udkanten af Amager og Bryggen så er der en anderledes stemning og folk er anderledes mod hinanden end inde midt i København K. Ja tænker herude hilser vi på hinanden :-). Man kender Irma og Netto ekspedienterne ved navn og nu er de lokale spisesteder nærmest ved at bare lige sætte “det sædvanlige” over når man ankommer. Jeg elsker København K og skal helt sikkert tilbage dertil på et tidspunkt, men jeg har ikke travlt for der er så skønt herude.

Du kan læse meget mere om Stay her

 

 

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Camilla siger:

    Åh jeg er så træt af KBH K – har boet her hele mit liv (dr Tværgade/borgergade) og jeg vil give en arm for at flytte ud til naturen, folk der hilser, ro ect 💙

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *